PC interneti görmeme sorunu

OttomanJunior

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Sorunum, internetim var ama bilgisayar algılamıyor. Biz Airties'in wireless adaptörlerinden kullanıyoruz. Normalda sıkıntı olmazdı ama yaklaşık 6-7 aydır falan sıkıntı çıkarıyor. Şöyle ki; internet gidiyor daha doğrusu internet var ama adaptör görmüyor falan sıkıntı çıkarıyor çarpı işareti geliyor sonra çıkarıp takınca adaptörü düzeliyor. Bunu aygıt yöneticisinden yaparsam da düzeliyor ama bazen bunu yaptığımda mavi erkan veriyor. Çıkarıp takınca falan. Velhasıl kelam oyun falan oynayamıyorum zırt diye gidiyor. Eskiden bu kadar sık sık da olmuyordu artık ne olduysa saat başı oluyor, sürekli oluyor. Nasıl düzelteceğim bunu? Bir de ben bu sıkıntıdan sonra geçenlerde kablo almıştım. O on numara çalışıyordu ama o da bozuldu gibi gibi oldu. Modemdeki ethernetin olduğu yerde kablomun ışığı yanıyor ama kasama taktığımda kabloyu yanmıyor ışık yok zaten ağ bağdaştırıcısında falan da gözükmüyor. Bunu da düzeltirsem kafi. Nasıl yapabilirim arkadaşlar ?

Sistemi geri aldım ve düzeldi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı