PC jak girişleri çalışmıyor

• Konuyu başlatan Fides
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 34.738
Ses sorunların gider ' çalıştırmayı deneyin.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Jak takılıyken mi takılı değil diyor? Kasanın anakarta bağlı kablolarını kontrol eder misin?

BIOS sıfırlamayı dene

Evet jak takılıyken değil diyor. Kablolar da bence sorun yok ama yine de deneyeceğim. Şöyle bir şey de söyleyeyim önceden jak girişli kulaklık kullanıyordum fakat kulaklığım bozulunca USB girişli kulaklık aldım. USB girişli kulaklığı kullanmayı bıraktığım zaman jak girişleri görmemeye başladı kulaklıkları. Aceba onun ile ilgili bir sorun olabilir mi? Ayrıca kulaklığı takarken dzt şeklinde elektrik sesi geliyor çalıştığına dair ama görmüyor işte jaklar.

Ayrıca kulaklığı takarken DZT şeklinde elektrik sesi geliyor

Mikrofon girişine takıyor olmayasınız. Öyle bir ses sadece oradan geliyor. Telefon kulaklığı takmaya çalıyorsanız kademeli olarak takın. Arka planda ses dosyası çalarken.

Realtek panelindeki ayarları açtığınızdan emin olun

Ses çıkışının Realtek olduğundan emin olun

Ayarlar > Sistem > Ses ' Çıkış cihazınızı seçin '' Hoparlör (Realtek High Definition Auido) '' olarak ayarlı olduğundan emin olun.

ek-aciklama-2020-04-02-175436-png.527337

Hayır kulaklık girişine takıyorum eminim. BIOS sıfırladım olmadı maalesef. Ayarlar açık çıkış Realtek. Bu çözümleri youtube üzerinden denemiştim fakat sonuç alamayınca buraya konu açtım. Dünyada bir ilk sorun benim başıma geldi herhalde :D

Şöyle bir şey de söyleyeyim önceden jak girişli kulaklık kullanıyordum fakat kulaklığım bozulunca USB girişli kulaklık aldım. USB girişli kulaklığı kullanmayı bıraktığım zaman jak girişleri görmemeye başladı kulaklıkları.

Sanırım dahili entegrede bir sorun var. Sokete giren kablolarda herhangi bir kopukluk var mıydı?

Son düzenleme:
USB olan kulaklık USB yerinde temassızlığı vardı kablo ile oynuyordum öyle düzeliyordu jak girişlerinde yoktu ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı