PC kapalıyken klavye ve mouse çalışmaya devam ediyor

Ratonelu00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER
İşlemci: RYZEN 7 2700X
Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ
Anakart: ASUS PRİME B450M-K
Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD
Kablosuz klavye ve mouse kullanıyorum PC'yi kapattıktan sonra klavyenin ve farenin ışıkları sönmüyor. Bunu BIOS üzerinden nasıl düzeltebilirim? (ErP ayarını denedim işe yaramadı.)

Kablosuz klavye ve mouse kullanıyorum PC'yi kapattıktan sonra klavyenin ve farenin ışıkları sönmüyor. Bunu BIOS üzerinden nasıl düzeltebilirim? (ErP ayarını denedim işe yaramadı.)

Klavye ve farenin yazılımı varsa İnternette indirip ayarını yapabilirsin

Klavye ve farenin yazılımı varsa İnternette indirip ayarını yapabilirsin
Belli bir süre dokunmayinca rgb kapanması gibi

ErP'nin olduğu menünün komple fotoğrafını atın, yardımcı olmaya çalışırım. ErP açık şu anda değil mi?

Hocam 3 tane ErP ayarı var biri kapalı diğeri S4 diğeri S4-S5 hepsini tek tek denedim ancak klavye ve fareye dokunur dokunmaz çalışmaya başlıyor. Komple kapalı olmasını istiyorum ben.

Klavye ve farenin yazılımı varsa internette indirip ayarını yapabilirsin

Belli bir süre dokunmayinca RGB kapanması gibi

Hocam belli bir süre dokunmayınca uyku moduna alma ayarı var hem klavyemde hem mouse da ancak ben tamamen kapalı olmasını istiyorum PC kapalıyken.

Hocam 3 tane ErP ayarı var biri kapalı diğeri S4 diğeri S4-S5 hepsini tek tek denedim ancak klavye ve fareye dokunur dokunmaz çalışmaya başlıyor. Komple kapalı olmasını istiyorum ben.

Hocam belli bir süre dokunmayınca uyku moduna alma ayarı var hem klavyemde hem mouse da ancak ben tamamen kapalı olmasını istiyorum PC kapalıyken.
Anakart modeli nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı