Steam PC kapalıyken nasıl saat kasılır?

Yanlış değilsem, bunu paralı yapıyorlardı. Tam adını bilemiyorum da parasını veriyorsunuz, sizin bilgisayarınız kapalıyken de saat kasıyor.

Tam olarak ne istediğini iyice anlatman gerekiyor bir arkadaş burda sana nasıl kart düşüreceğini açıklamış bir diğeri ise sana sanal makinadan bahsetmiş kimse senin tam ne istediğini anlamamış

Android kullanıyorsan Google Play'de Idle Daddy uygulaması var bilgisayardaki Idle Master benzeri. Onunla yapabiliyorsun. Apple tarafında var mı bilmiyorum.

Idle Master kullanıyordum önceden. Ama saat kasmak istediğim oyunun bir kartı yok yani o çalıştırmıyor diye biliyorum.

Yanlış değilsem, bunu paralı yapıyorlardı. Tam adını bilemiyorum da parasını veriyorsunuz, sizin bilgisayarınız kapalıyken de saat kasıyor.

Gördüm ama pek güvenemedim.

Tam olarak ne istediğini iyice anlatman gerekiyor bir arkadaş burada sana nasıl kart düşüreceğini açıklamış bir diğeri ise sana sanal makinedan bahsetmiş kimse senin tam ne istediğini anlamamış.

Aslında anlamışlar kart düşürme olarak mantıken Idle Master gibi uygulamalar oyunu açık tutuyor ama dediğim gibi oyunun kartı yok olur mu bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı