Çözüldü PC kapalıyken telefon şarj olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Leningrad
Windows 10 güncellemesiyle mi alakalı bilmiyorum ama önceden telefonumu ve powerbank cihazımı PC kapalıyken şarj edebiliyorken şu sıralar bunu yapamıyorum. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Çözüm
Anladım. Sanırım sorun telefonla ilgili değil çünkü PC kapalıyken Powerbank de şarj olmuyor. Neden böyle oldu anlamadım. Artık PC'ye format attığımda anlayacağız galiba durumu. Ben Win10 güncellemeleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Sistem ya da Anakart ile ilgili bir sorun var ama çözemiyorum ben de.
Su an tikli ama tiksiz olması gerekiyor, öyle yapip denediniz mi?
Merhaba. Cevaplar için tekrar teşekkürler sorunu çözdüm. Tahmin ettiğim gibi sanırım saçma sapan güncellemelerle ilgili olsa gerek. Bios'tan alttaki ekran görüntüsünde olan seçeneklerden yaptım. Enabled yapınca düzeldi.
...
Anladım. Sanırım sorun telefonla ilgili değil çünkü PC kapalıyken Powerbank de şarj olmuyor. Neden böyle oldu anlamadım. Artık PC'ye format attığımda anlayacağız galiba durumu. Ben Win10 güncellemeleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Sistem ya da Anakart ile ilgili bir sorun var ama çözemiyorum ben de.
Su an tikli ama tiksiz olması gerekiyor, öyle yapip denediniz mi?
Merhaba. Cevaplar için tekrar teşekkürler sorunu çözdüm. Tahmin ettiğim gibi sanırım saçma sapan güncellemelerle ilgili olsa gerek. Bios'tan alttaki ekran görüntüsünde olan seçeneklerden yaptım. Enabled yapınca düzeldi.
...

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…