Windows 10 güncellemesiyle mi alakalı bilmiyorum ama önceden telefonumu ve powerbank cihazımı PC kapalıyken şarj edebiliyorken şu sıralar bunu yapamıyorum. Sebebi ne olabilir?
Son düzenleme:
Anladım. Sanırım sorun telefonla ilgili değil çünkü PC kapalıyken Powerbank de şarj olmuyor. Neden böyle oldu anlamadım. Artık PC'ye format attığımda anlayacağız galiba durumu. Ben Win10 güncellemeleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Sistem ya da Anakart ile ilgili bir sorun var ama çözemiyorum ben de.Telefon Hakkında>Yazılım Bilgileri>Yapim Numarası. Eger bunu bulamadıysan siralama böyleymiş eksik paylaşmışım. Varsayilan USB yapilandirmasini bulamadıysan benim telefon surumu Android 9. Belki ondandır.
Belki sorun telefon ayarlarinda da olabilir. Yedek alıp fabrika ayarlarına sifirlayabilir misiniz? Yedek almanız önemli. Tum her şeyiniz silinir sifirlamadan sonra.
Merhaba. Cevaplar için tekrar teşekkürler sorunu çözdüm.Su an tikli ama tiksiz olması gerekiyor, öyle yapip denediniz mi?
Az önce yapıp bunu da denedim ama nedense daha önce şarj etmesine rağmen bi anda bunu yapmaz oldu. O şekilde de maalesef şarj etmedi.Bilgisayar kullanmayı bıraktığım için görsel atamayacağım. Hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalışacağım.
Arama yerine aygıt yöneticisi yazın. Aygıt yöneticisine girin ve USB denetleyici/aygıtları tarzı bir sey yazan sekmeyi genişletin, oradaki tüm USB portlarina tek tek çift tıklayıp çıkan pencereden sekmeler arasından bu aygiti güç tasarrufu yapmak için kapat seçeneğini bulup iptal edin.
Diğer bir yol daha var bu bende ise yariyordu. Sizde yarar mi bilmiyorum. Bilgisayarı acip kapattiktan sonra kapalıyken sarj etmede bir sorun yaşamıyordum.
Evet tüm USB aygıtlarındaki tikleri kaldırıp denedim, şarj olmadı kapatınca da. Hiçbir şey yapmadım aslında şarj oluyordu 2 ay öncesine kadar. Bir anda şarj etmez oldu.Su an tikli ama tiksiz olması gerekiyor, öyle yapip denediniz mi?
O seçenek bazen geliyor; bazen de uzun süre görünmüyor ortalıkta. Telefondan ulaşılabiliyor muyuz bilmiyorum o kısma. Bütün girişleri denedim hiçbirinde kapalıyken çalışmıyor. PC açıkken hiç bir sorun yok ama.Telefonu bilgisayara takinca bir ekran geliyorya (sadece cihazi sarj et/resimleri ve videoları aktar) oradan bu seçenekleri seciyor musunuz ya da o ekran geliyor mu? Gelmiyorsa USB portuna PSU güç göndermiyor olabilir.
Telefonda çıkandan bahsediyorum zaten.Telefondan ulaşılabiliyor muyuz bilmiyorum o kısma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.