boranci Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı kapattığımda bilgisayara giden internet ışığı ve USB portları açık kalıyor. Bunu kapatmanın yolu var mı acaba? Anakart modelim ASUS Gryphon Z87. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı kapattığımda bilgisayara giden internet ışığı ve USB portları açık kalıyor. Bunu kapatmanın yolu var mı acaba? Anakart modelim ASUS Gryphon Z87.
Çözüm theumtkyd 6 Haziran 2023 boranci dedi: ErP Ready diye bir ayar var. Enable (S4+S5) bir de enable (S5) var. Değiştirmek istemedim anlamadığım için. Sizce değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... S4+S5 yapın. Ben de böyle kullanıyorum.
boranci dedi: ErP Ready diye bir ayar var. Enable (S4+S5) bir de enable (S5) var. Değiştirmek istemedim anlamadığım için. Sizce değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... S4+S5 yapın. Ben de böyle kullanıyorum.
KS KS boranci Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #11 theumtkyd dedi: @Yener K. hocamın dediğinin işe yaraması lazım. Emin misiniz değiştirdiğinize? Genişletmek için tıkla... ErP Ready diye bir ayar var. Enable (S4+S5) bir de enable (S5) var. Değiştirmek istemedim anlamadığım için. Sizce değiştirmeli miyim? Artı 0 Eksi
theumtkyd dedi: @Yener K. hocamın dediğinin işe yaraması lazım. Emin misiniz değiştirdiğinize? Genişletmek için tıkla... ErP Ready diye bir ayar var. Enable (S4+S5) bir de enable (S5) var. Değiştirmek istemedim anlamadığım için. Sizce değiştirmeli miyim?
5 577275 Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 3 6 Haziran 2023 #12 boranci dedi: ErP Ready diye bir ayar var. Enable (S4+S5) bir de enable (S5) var. Değiştirmek istemedim anlamadığım için. Sizce değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kapatıcan Erp readyi Artı 0 Eksi
boranci dedi: ErP Ready diye bir ayar var. Enable (S4+S5) bir de enable (S5) var. Değiştirmek istemedim anlamadığım için. Sizce değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kapatıcan Erp readyi
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 6 Haziran 2023 #13 boranci dedi: ErP Ready diye bir ayar var. Enable (S4+S5) bir de enable (S5) var. Değiştirmek istemedim anlamadığım için. Sizce değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... S4+S5 yapın. Ben de böyle kullanıyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
boranci dedi: ErP Ready diye bir ayar var. Enable (S4+S5) bir de enable (S5) var. Değiştirmek istemedim anlamadığım için. Sizce değiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... S4+S5 yapın. Ben de böyle kullanıyorum.
KS KS boranci Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #14 theumtkyd dedi: S4+S5 yapın. Ben de böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sorun çözüldü. theumtkyd dedi: S4+S5 yapın. Ben de böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de Power tuşuna basınca açılmıyor hocam☹ Son düzenleme: 6 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
theumtkyd dedi: S4+S5 yapın. Ben de böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sorun çözüldü. theumtkyd dedi: S4+S5 yapın. Ben de böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de Power tuşuna basınca açılmıyor hocam☹