PC kapanınca RGB'ler yanmaya devam ediyor

Merhaba, PC'mi kapatınca kulaklığım ve mouse pad RGB ışıkları yanmaya devam ediyor. Kasanın fişini çekmek zorunda kalıyorum. Çektikten sonra PSU'nun elektiriği bitesiye kadar 15 20 saniye kulaklık ve mouse pad yanmaya devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Merhaba, PC'mi kapatınca kulaklığım ve mouse pad RGB ışıkları yanmaya devam ediyor. Kasanın fişini çekmek zorunda kalıyorum. Çektikten sonra PSU'nun elektiriği bitesiye kadar 15 20 saniye kulaklık ve mouse pad yanmaya devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hocam bende ASUS'un mouseı ve klavyesini kullanıyorum PC'yi kapatınca yanlışlıkla elimin çarpmasıyla beraber RGB ışıklar yanıyor ve hiç kapanmıyor.

Güç seçenekleri > güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > hızlı başlatmayı aç tikini kaldırıp dener misiniz? Eğer olmazsa BIOS'ta bilgisayar kapalıyken USB'lerin açık olmasıyla alakalı bir ayar olacak birazcık kurcalayıp onu kapatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS'tan ErP ayarını aktif edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı