İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 RAM 16 gb Anakart B450M-K II İşlemci 5600g PC kapatınca monitör, işlemci fanı durduğunda fişi çekiyorum. Sisteme zarar verir mi? Elektrik kesintisi misali mi olur? Öneriniz nedir?
PC kapatınca monitör, işlemci fanı durduğunda fişi çekiyorum. Sisteme zarar verir mi? Elektrik kesintisi misali mi olur? Öneriniz nedir?
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #11 kino dedi: Odanın bağlı olduğu sigortayı da indir gayrı, ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam o yetmez mahallenin trafoyu kapatması lazım ne olur ne olmaz. Artı 0 Eksi
kino dedi: Odanın bağlı olduğu sigortayı da indir gayrı, ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam o yetmez mahallenin trafoyu kapatması lazım ne olur ne olmaz.
KS KS İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #12 swatteam35 dedi: Bunu çözmenin kolay yolu var , Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatılıyor. Bu kadar zahmete girmenize gerek yok. Bende ilk aldığım zamanlar böyle gereksiz uğraşlara giriyordum fakat teknolojik aletler çok gelişti kolay kolay bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Psu kutusunda sağ altta 500w 600w yazıyor. 600w'a kadar destekler anlamında mı? Ekran kartı alırsam 530w güç gerekicek. Psu 500w. Sıkıntı olur mu? Marshal12 dedi: Hocam o yetmez mahallenin trafoyu kapatması lazım ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Hatay belediyesinde tanıdığınız varsa yaparız Artı 0 Eksi
swatteam35 dedi: Bunu çözmenin kolay yolu var , Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda anlatılıyor. Bu kadar zahmete girmenize gerek yok. Bende ilk aldığım zamanlar böyle gereksiz uğraşlara giriyordum fakat teknolojik aletler çok gelişti kolay kolay bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Psu kutusunda sağ altta 500w 600w yazıyor. 600w'a kadar destekler anlamında mı? Ekran kartı alırsam 530w güç gerekicek. Psu 500w. Sıkıntı olur mu? Marshal12 dedi: Hocam o yetmez mahallenin trafoyu kapatması lazım ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Hatay belediyesinde tanıdığınız varsa yaparız