A Atakan159 Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 680 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16GB(8x2) 3600Mhz Ekran kartı RTX 3070 Ti Anakart B550M DS3H İşlemci Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 ASUS TUF Gaming GT 301 Kasanın açma/kapama tuşu bozuldu. Her seferinde açmak için çok uğraşıyorum. PC'yi o tuşu kullanmadan açmamı sağlayacak bir yöntem var mıdır? Ana kartım Gigabyte B550M DS3H. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
ASUS TUF Gaming GT 301 Kasanın açma/kapama tuşu bozuldu. Her seferinde açmak için çok uğraşıyorum. PC'yi o tuşu kullanmadan açmamı sağlayacak bir yöntem var mıdır? Ana kartım Gigabyte B550M DS3H.
Çözüm 7 7 769426 15 Temmuz 2024 Atakan159 dedi: ASUS TUF Gaming GT 301 Kasanın açma/kapama tuşu bozuldu. Her seferinde açmak için çok uğraşıyorum. PC'yi o tuşu kullanmadan açmamı sağlayacak bir yöntem var mıdır? Ana kartım Gigabyte B550M DS3H. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Atakan159 dedi: ASUS TUF Gaming GT 301 Kasanın açma/kapama tuşu bozuldu. Her seferinde açmak için çok uğraşıyorum. PC'yi o tuşu kullanmadan açmamı sağlayacak bir yöntem var mıdır? Ana kartım Gigabyte B550M DS3H. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
maodon Kilopat Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 17 Temmuz 2024 #11 tuşu çıkar alkolle temizle kolonya ilede olur avometre ile ölç düzelir düzelmesse kontak kırılmıştır kırılan yaymı söküp bakmak lazım basit bir şey mekanik. Artı 0 Eksi
tuşu çıkar alkolle temizle kolonya ilede olur avometre ile ölç düzelir düzelmesse kontak kırılmıştır kırılan yaymı söküp bakmak lazım basit bir şey mekanik.