PC kasasına fiziksel hasar sonrası donma sorunu

gokhanrebel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen gün pes 2016 yı online oynarken bir maçı kaybedince sinirlenip kasaya tokat attım :) Daha sonra oyuna girdiğimde fps değil ama acayip bir şekilde yavaşlayarak aniden hızlanarak donarak çalışmaya başladı. Oyun ayarları mediuma duşurdum düzeldi ama normalde high ayarlardada düzgün çalışıyordu. Gta 5 de sürekli 45 fps alıyordum şuanda 30 un altına indi ve arabayla giderken yollar siliniyor geç yukleniyor. Bolumler PC'ye format attım gtayı silip yükledim yine aynı diğer oyunlar eski performansında çalışıyor aygıt yöneticisinde herşey düzgün çalışıyor. gozukuyor sizce ne oldu bu PC'ye? Harddick 2 tane var oyunları diğerine attım yine aynı diğer herşey normal hızı falan video izlerken masaustunde olsun bios pilinide çıkarıp taktım yakında ekran kartı alıcam. Elimdeki zaten duşuktu inşallah ekran kartındandır. Sistemin Asus P5Ql pro anakart, işlemci Q9550, 8 GB DDR2 1066 MHz RAM, ekran kartı 1 GB GeForce GT 430. Fikir verin lutfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maçı kaybeden sizsiniz, PC'nin suçu ne? Ben de eskiden NBA 2K14 oynarken smacı kaçırmıştım ama PC'yi değil klavyeyi kırmıştım :LOL: Sonra 2 gün tamir etmekle uğraştım.
Sorun tokattan sonra başladığına göre donanımsaldır. Parçaların yerinden oynamadığından emin olun. Başka birinin HDD'sini takarak deneyin. Sorun düzelirse HDD'hasar görmüştür. Düzelmezse başka bir SSD ile de test edin. Sorun bu ikisinden de değilse vay halinize.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı