PC kasasına kahve döküldü

Makaleler
1
Oyun oynarken kahve içiyordum, bir şekilde elim kaydı ve PC'nin kasasına döküldü, bir kısmı ekran kartına vs geldi. O sırada birden fişini çekip fon makinesiyle kuruladım ama sizce bir şey olmuş mudur ya da başka ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1720528589239.png
    1720528589239.png
    960,1 KB · Görüntüleme: 4.129
  • 1720528601381.png
    1720528601381.png
    1 MB · Görüntüleme: 1.019
Bu nasıl cevap? Madem bilmiyorsun konu hakkında hiçbir şey neden cevap yazdın? Sakın açma bilgisayarı kısa devre yaptırırsın kart içeren tüm elemanlar yanar.

Adam zaten oyun oynarken döküldü demiş, kısa devre yapacak bir eleman olsaydı o anda yanıp işi bitmişti zaten. Işık hızında bilgisayarın fişini sökemeyeceğine göre bu saatten sonra da bir şey olmaz.

Konunun üzerinden 3 gün geçmiş hocam ne oldu ne yaptınız?
Tanıdığım bir bilgisayarcıya götürdüm kasayı, bana anakart ve ekran kartının çalışmadığını söyledi, sanırım işlemci de gitmiş, onları temizlemiş, parça takmiş 1.500 bin lira paramı aldı, şimdi 24 bin lira verip hazır pc alacağım.

Hazır kahve dökmüşken o kasayı da bi' temizleyi ver hocam. Kasa kan ağlıyor, yazık değil mi ona da? Onunda bi canı var- Sulamadan, bakmadan- bin babam bin, açılmazsa da hakkı var.

Tanıdığım bir bilgisayarcıya götürdüm kasayı, bana anakart ve ekran kartının çalışmadığını söyledi, sanırım işlemci de gitmiş, onları temizlemiş, parça takmiş 1.500 bin lira paramı aldı, şimdi 24 bin lira verip hazır pc alacağım.
Geçmiş olsun dostum

Tanıdığım bir bilgisayarcıya götürdüm kasayı, bana anakart ve ekran kartının çalışmadığını söyledi, sanırım işlemci de gitmiş, onları temizlemiş, parça takmiş 1.500 bin lira paramı aldı, şimdi 24 bin lira verip hazır PC alacağım.

Geçmiş olsun bilgisayarcı kaziklamis.

Adam zaten oyun oynarken döküldü demiş, kısa devre yapacak bir eleman olsaydı o anda yanıp işi bitmişti zaten. Işık hızında bilgisayarın fişini sökemeyeceğine göre bu saatten sonra da bir şey olmaz.
Kanka yorum yapma zorunluluğu hissettiğiniz için mi yorum yapıyorsunuz? Kahve döküldüğü an tüm parçaların arasına kesin sızmış mıdır? Adam direkt fişten çektiğini söylemiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı