PC kasasındaki çizik için öneriler

thebigboss

Hectopat
Katılım
15 Mart 2019
Mesajlar
480
Çözümler
3
Casper piano Black parlak kasaya sahibim. Kasa da ufak tefek çizikler var. Sanırım tozdan dolayı oluşan çizikler. Bunu önlemenin bir yolu yok mu? Zamanında keşke jelatinlerini sökmeseydim. Çok takıntı yaptım ve baktıkça üzülüyorum.

Bilgisayar_2307243.jpg
 
Tozdan çizilme olmaz, bişeyler dokunmuştur oralara. Hani Casper bir kasanın jelatinini söksen ne, sökmesen ne.. cila deneyebilirsin, arabalarda kullanılan.
 
Diş macunu kullanarak çizikleri yok edebilirsiniz.

Bir miktar diş macununu pamuğun üstüne sıkın. Daha sonra yuvarlak hareketlerle çiziğin üstünde ovun. Pamuğun üstündeki macun bitince yeniden hazırlayıp, diğer alana geçin. Ben arabamın piyano black trimlerini böyle parlatıyor ve çiziklerini yok ediyorum. Ayrıca güneş gözlüğünün çerçevesinde de işe yarıyor.
 
Parlak plastik yüzeylerde normal. Evet tozlar her zaman zararsız olmayabiliyor. Bazı tozlar kum zerrecikleri olduğundan mikrofiber vb. bezlerle dikkatli bile silseniz o ufak mikro çizikler zamanla çoğalarak göze batmaya başlar. Arabaların iç plastik ve parlak yüzeylerinde kullanılan cilalardan kullanırsan çizikleri tam olarak gidermese de görünürlülüğünü azaltabilir. Ama bu işlemi yapmadan önce kasanın ögürnmeyen bir yerinde denemen iyi olur. Eğer sorun yoksa tüm kasanda deneyebilirsin. İç donanıma bir şey sızmamasına dikkat et.
 
Diş macunu kullanarak çizikleri yok edebilirsiniz.

Bir miktar diş macununu pamuğun üstüne sıkın. Daha sonra yuvarlak hareketlerle çiziğin üstünde ovun. Pamuğun üstündeki macun bitince yeniden hazırlayıp, diğer alana geçin. Ben arabamın piyano Black TRIM'lerini böyle parlatıyor ve çiziklerini yok ediyorum. Ayrıca güneş gözlüğünün çerçevesinde de işe yarıyor.

Gerçekten işe yarar mı?
 
Gerçekten işe yarar mı?

Benim arabamda ve güneş gözlüğünün çerçevesinde işe yarıyor. Yoksa niye önereyim?

Yalnız jel olandan değil, normal beyaz diş macunu kullanın. İyice ovun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekrandaki çizikleri bile yok ediyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı