Tam tersi değil miydi CL değerleri düştükçe verdiği performans artıyor diye biliyorum ya da siz fiyat farkından dolayı gerek yok diyip mi söylediniz ben yanlış anlamış olabilirim.
Tam tersi değil miydi CL değerleri düştükçe verdiği performans artıyor diye biliyorum ya da siz fiyat farkından dolayı gerek yok deyip mi söylediniz ben yanlış anlamış olabilirim.
Tam tersi değil miydi CL değerleri düştükçe verdiği performans artıyor diye biliyorum ya da siz fiyat farkından dolayı gerek yok diyip mi söylediniz ben yanlış anlamış olabilirim.
Bir gecikme değeri vardı adını unuttum, daha yüksekti bu yüzden yüksek frekansta yüksek CL mantıklı diyebilirim. Ancak CL16 ile arasında, performans farkı yok.
Bir gecikme değeri vardı adını unuttum, daha yüksekti bu yüzden yüksek frekansta yüksek CL mantıklı diyebilirim. Ancak CL16 ile arasında, performans farkı yok.
Anladım bakayım ben ona bende Kingston 3200 MHZ RAM var. Aklımda CL 15 ve 3000 MHZ olanı almak vardı indirim denk geldiği için bunu aldım merak ettim şimdi.