Çözüldü PC kasmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Adım_bir

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayara Battlefield 1 yükledim. Daha önce oynuyordum, sildim. Uzun süre sonra yeniden yükledim, oyun maç ekranına girerken siyah ekran geldi ve ekran kartı fanı hızlı dönmeye başladı. Biraz bekledim, ekran gelmeyince açma tuşuna basılı tutup kapattım. PC’yi tekrar açtım, yavaşlama hissettim. Sonra LoL’e girdim, 13 FPS aldım. PC’yi kapadım, biraz bekledim, tekrar açtım yine aynı sorun oldu. Sonra Valorant’ı açmayı denedim, hata yazısı geldi, açılmadı. Ne yapmam lazım?

Ekran görüntüsü 2025-07-16 225410.png

İşlemci AMD Ryzen 5 5500, ekran kartı RX480 Nitro 8GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayara Battlefield 1 yükledim. Daha önce oynuyordum, sildim. Uzun süre sonra yeniden yükledim, oyun maç ekranına girerken siyah ekran geldi ve ekran kartı fanı hızlı dönmeye başladı. Biraz bekledim, ekran gelmeyince açma tuşuna basılı tutup kapattım. PC'yi tekrar açtım, yavaşlama hissettim. Sonra LoL'e girdim, 13 FPS aldım. PC'yi kapadım, biraz bekledim, tekrar açtım yine aynı sorun oldu. Sonra Valorant'ı açmayı denedim, hata yazısı geldi, açılmadı. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 2536567

İşlemci AMD Ryzen 5 5500, ekran kartı RX480 Nitro 8 GB.

Hocam ekran karti surucusu bozulmus veya iyi calismiyordur. DDU ile driverinizi kaldirmayi deneyin olmazsa DirectX ve Windows guncellemelerini denetle/kur.
Bilgisayara Battlefield 1 yükledim. Daha önce oynuyordum, sildim. Uzun süre sonra yeniden yükledim, oyun maç ekranına girerken siyah ekran geldi ve ekran kartı fanı hızlı dönmeye başladı. Biraz bekledim, ekran gelmeyince açma tuşuna basılı tutup kapattım. PC'yi tekrar açtım, yavaşlama hissettim. Sonra LoL'e girdim, 13 FPS aldım. PC'yi kapadım, biraz bekledim, tekrar açtım yine aynı sorun oldu. Sonra Valorant'ı açmayı denedim, hata yazısı geldi, açılmadı. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 2536567

İşlemci AMD Ryzen 5 5500, ekran kartı RX480 Nitro 8 GB.

Hocam ekran karti surucusu bozulmus veya iyi calismiyordur. DDU ile driverinizi kaldirmayi deneyin olmazsa DirectX ve Windows guncellemelerini denetle/kur.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı