PC kasmaya başlıyor

ersin81

Hectopat
Bilgisayarım ilk açıldığında oyunda hiç kasmıyor. Sonra 30 -40 dk sonra kasmaya başlıyor ve düzelmiyor . Sanırım bilgisayar ısınmadan dolayı yavaşlıyor. Internetim fiber internet. Bundan da kaynaklanıyor olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım ilk açıldığında oyunda hiç kasmıyor. Sonra 30 -40 dk sonra kasmaya başlıyor ve düzelmiyor . Sanırım bilgisayar ısınmadan dolayı yavaşlıyor. Internetim fiber internet. Bundan da kaynaklanıyor olabilir mi ?

Oyunu ve sistem özellikleri alabilir miyim ?

Bir de oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun? Düşürmeyi denedin mi? Ya da başka açık olan programı kapatmayı denediniz mi ?

Sistem parçalarını ve sıcaklık değerlerini vermeden bir şey diyemiyeceğim.

Ama sisteminin yetersiz geldiği için yapıyordur bunu.
Benimde sistem kötüyken dediğin gibi bir problem yaşıyordum.

Fiber internete gelecek olursak.Eğer online bir oyun oynuyor isen internetle alakası olabilir ama internet kullanmayan bir oyun oynuyorsan (mesela gta4) internetle bir alakası olmaz.

Fiber internetle kesinlikle alakası yok. BilgisayarKurdu nunda dediği gibi donanımın yetirsiz geliyor olabilir.
Bendede oluyor ısıdan dolayı. Fanlar tozdan havayı tahliye etmiyordu. Slotları temizlerdim ben. Fanlar geleçek kirlenmeye kadar sorunsuz çalışırdı.

Bu sorun bilgisayarının ısınmasından kaynaklanıyor. İşlemci, kuzey ve güney köprülerini termal macunu yenile.

Ayrıca oyun sonradan kasmaya başlayan oyunardan birimi. Mesela strateji oyunları gibi. Ne kadar çok adam üretirsen bilgisayar daha çok kasar. Örnek Middle earth 2. :cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı