PC kendi kendine bozuluyor

NAVEAX

Hectopat
Yer
Çanakkale
Bilgisayarım kendi kendine bozuluyor ve ekran gelmiyor.

1. sorun: Ekran kartımı çıkartım ve ekran kartına takılı görüntü kablosunu anakarta taktım, görüntü yok bilgisayarda.
Başka bir bilgisayara takıp denedim çalıştı ekran kartı ve ekran kartı taktığımda görüntü geldi, 1-2 açmadan Sonra gene bozuldu.

2. sorun: Düşündüm birazcık, RAM'dendir dedim. RAM'i çıkartım. sildim silgiyle yeni gibi oldu, ondan sonra taktım.
Bilgisayar çalışmadı, yeniden başlattım çalıştı. 1-2 açmadan sonra gene aynı şekilde bozuldu.

3. sorun: Ekran kartı ve RAM mi çıkartım tüm kabloları bastırdım işlemci fanına bakı uyguladım ekran kartı ile RAM'i.
Taktım açtım görüntü yok yeniden başlattım yok saat pilini çıkartım açtım çalıştı görüntü yok saat pilini taktın görüntü geldi.
5-6 açmadan sonra gene bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende.

Bilgisayarım kendi kendine bozuluyor ve ekran gelmiyor.

1. sorun: Ekran kartımı çıkartım ve ekran kartına takılı görüntü kablosunu anakarta taktım, görüntü yok bilgisayarda.
Başka bir bilgisayara takıp denedim çalıştı ekran kartı ve ekran kartı taktığımda görüntü geldi, 1-2 açmadan sonra gene bozuldu.

2. sorun: Düşündüm birazcık, RAM'dendir dedim. RAM'i çıkartım. Sildim silgiyle yeni gibi oldu, ondan sonra taktım.
Bilgisayar çalışmadı, yeniden başlattım çalıştı. 1-2 açmadan sonra gene aynı şekilde bozuldu.

3. sorun: Ekran kartı ve RAM mi çıkartım tüm kabloları bastırdım işlemci fanına bakı uyguladım ekran kartı ile RAM'i.
Taktım açtım görüntü yok yeniden başlattım yok saat pilini çıkartım açtım çalıştı görüntü yok saat pilini taktın görüntü geldi.
5-6 açmadan sonra gene bozuldu.

Bende aynı sorunu yaşıyordum 6 yıldır kullandığım laptopuma 2 defa açınca bozuluyordu formatlıyordum ve bir şey yükleyincede çöküyordu bu durumlarda HDD ya da SSD bozuktur not: Darbe aldıysa net bozuktur 120 GB'lik bir 2. el HDD alın ucuz olur oradan denersiniz.

Ekran kartını başka bir bilgisayarda denedin, birkaç defa görüntü geldi ama yine aynı sorun oluştu. Başka bilgisyardada aynı sorun oluştuysa ekran kartında problem var.
Sistem çalışıyor ama görüntü alamıyorsun.

Sisteminizi yazmamışsınız. Sıkıntıyı tahmin edeyim. Hmm... Disket sürücüsünde bence. (Gercek değil.)
evet disk sürcüsündeymiş :(
Ssitem de AMD Ryzen 5 2600X ASUS Dragon B450M ASUS ROG STRIX RX 570 8 GB Adata XPG 8 GB 30D 3000MHz RAM 500W broze PSU anca şimdi baktım konuya :( sorry bayağıdır giremiyorumda bilgisayara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı