PC kendi kendine reset atıyor

HüseyinLothbrok

Centipat
Daha fazla  
1 haftadır oyun oynarken bilgisayar kendi kendini resetliyor format attım işletim sistemini değiştirdim çare yok. FurMark ekran kartı test yaptığımda soru yok ancak işlemci test yaptığımda reset atıyor. Caresi nedir soğutucu veya termal macunla mı ilgilidir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    47,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran veya herhangi bir uyarı sonrası, bir ihtimal donarak reset atıyorsa konu çoğunlukla RAM şişmesiyle alakalıdır. Ancak hiçbir uyarı vermeden direk güç kesiliyorsa işlemci veya ekran kartıyla ilgili. Yuvalarına tam oturmamış olabilirler bir kontrol et. Ayrıca reset atarken bip benzeri ses veriyorsa kesinlikle yuvasına oturmayan parçalar var anlamına geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran veya herhangi bir uyarı sonrası, bir ihtimal donarak reset atıyorsa konu çoğunlukla RAM şişmesiyle alakalıdır. Ancak hiçbir uyarı vermeden direk güç kesiliyorsa işlemci veya ekran kartıyla ilgili. Yuvalarına tam oturmamış olabilirler bir kontrol et. Ayrıca reset atarken bip benzeri ses veriyorsa kesinlikle yuvasına oturmayan parçalar var anlamına geliyor.

Hayır reis CS oynuyorum kasa asla kapanmıyor ilk sinyal yok yazısı geliyor sonra kendi kendine reset atıyor bence işlemciden bir iki kerede stok fanını cıkardım taktım aldıgım bir duyuma göre fanı bir kere cıkardıysan termal macun yenilemek lazımmış.

Hayır reis CS oynuyorum kasa asla kapanmıyor ilk sinyal yok yazısı geliyor sonra kendi kendine reset atıyor bence işlemciden bir iki kerede stok fanını cıkardım taktım aldıgım bir duyuma göre fanı bir kere cıkardıysan termal macun yenilemek lazımmış.
tabiki yenilemen lazım muhterem :) Sorunu zaten çözmüşsün işlemcin ısınıyor. Yanmasın diye sistem kendini resetliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı