PC kendiliğinden kapandı

OSASTHEMAN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce bilgisayarım kendi kendine reset attı. İşlemci ve ekran kartım sıcak değildi ve reset attıktan sonra Windows yazısında çizikler çıkıyordu. Ondan sonra PC kapandı. Fişini tak çıkar yaptım düzeldi. Bu arada ekran kartımda OC var. Bunun sebebi ne olabilir?

Benim kartta da oluyordu yüksek ihtimalle karta OC yaptığın içindir bence OC yapma. Sorun apaçık belli zaten yorumları okuyunca gördüm sorun Power'dan kullandığın PSU çok kalitesiz bence yeni bir PSU alana kadar PC'yi kullanma o PSU'dan ne zaman duman çıkacağı ya da ne zaman bilgisayar bileşenlerini yakacağı belli olmaz kaliteli bir PSU ile çok rahatlarsın Cooler Master Elite V3 600 watt PSU'yu öneririm pahalı ama kalite konusunda mükemmel zaten sıfır ve kaliteli PSU'larda bu fiyatlarda.

Son düzenleme:
Benim kartta da oluyordu yüksek ihtimalle karta OC yaptığın içindir bence OC yapma.
ben bu OC uzun zamandır kullanıyordum aslında, sıcaklıgımda max 50 derece her oyunda stabil hiç bir probleminide görmedim ztn bi ara pc yi temizleyip açtıktan sonra pc den bi yanık kokusu gelip kapandı fişi tak çıkar yapınca düzelmişti ondan sonra güç kaynagından cızırtı gelmeye başladı bende birşey olmaz diye sallamıştım
Ztn içimde kalmıştı anakartı ve ekran kartını inceledim onlardada birşey yoktu o yüzden %90 güç kaynagı sıkıntılı

Hocam, güç kaynağınız dandik bir marka olduğu için muhtemelen PSU bozuk. Ek olarak: siz de cızırtı yaptığını belirtmişsiniz. Yeni konu açıp beni etiketleyin, bütçe de belirtin orada konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…