PC kendini resetliyor

Furkan006Y

Hectopat
Daha fazla  
Toplama PC açılırken kendini resetliyor. En sonunda 5-10 kez resetlendikten sonra açılıyor nasıl düzelteceğimi bilemedim. Windows bozuk olabilir yazısıda çıkmıştı format atmama rağmen yeniden çıktı çaresini bulamadım. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu sorun ile ilgili bir çok hata daha önceden başıma gelmişti.
Sorununuzla ilgili çözüm diyecekseniz. 2 farklı durum olabilir.
  1. RAM
  2. Anakart
Eğer diyorsunuz ki PC reset atıyor.
RAM'leri silgiyle siliniz. Eğer düzelirse RAM oksitli olabilir.
Eğer RAM'leri silmek işe yaramadıysa RAM ile ilgili sorun olabilir.
Birden fazla RAM varsa PC'de birini çıkarın, tek modül RAM'le çalıştırmaya çalışınız.
Eğer tek modülle çalışıyorsa o halde diğer modülde arıza olabilir.
Eğer değişen bir şey olmuyorsa teknik servisle görüşmeniz gerekebilir.
Son olarak eğer hiç bilgisayarı açmadıysanız hiç denemeyin tavsiye etmiyorum.
İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump Dosyalarını Upload Etme
Dosyaları paylaşın açtığınızda içi doluysa. Eğer yok ise BIOS güncellemenzi kontrol edin.
Bilgisayarı kim topladı ise onunla görüşüp yanlış takılan veya eksik takılan parça var mı kontrol etsin.

"Windows bozuk olabilir, yazısı da çıkmıştı." derken tam olarak ne tür bir yazıyla karşılaştınız? Eğer mevcut işletim sistemi kurulumunu kendi kaynaklarınız doğrultusunda yaptıysanız kurduğunuz işletim sistemi dosyalarında da hata olabilir. Bence sağlıklı ve eksiksiz olduğundan emin olduğunuz başka bir kaynaktan yeniden işletim sistemi kurmalısınız. Her duruma karşılık sisteminizin donanım özelliklerini yazmanızda da fayda olabilir. Öte yandan bilgisayarı yeni topladınız ve Vatan Bilgisayar' a toplattıysanız direkt kendileriyle görüşmenizde de yarar var diye düşünüyorum. Ayrıca bilgisayar kendini resetlerken aşağıdakine benzer mavi ekran hatasıyla karşılaşıyor musunuz?

Dosya Ekleri

• Blue-Screen-of-Death-Windows-10-600x344.png
    Blue-Screen-of-Death-Windows-10-600x344.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 111
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı