PC kolik güvenilir mi?

131296

Megapat
Siteden hazır sistem almak istiyorum. Şikayetvar'da bayağı şikayet var. Herkes siteyi yerden yere vurmuş. Sıkıntılı bir site mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayetvar'da herkes her şeyi yerden yere vurur. Site güvenilir.

@Xantern Evet doğru zaten adı üstünde şikayetsavar. Bence bu siteye bakmak isteyen sitenin ne kadar kötü olduğunu merak edip siteden nefret etmek istiyordur çünkü adı "şikayet" olumlu bir şey yok.

Site güvenilir.

Şikayetvar sitesine çok bakmayın orda ki çoğu insan konusunu bildirmek yerine direk şikayet olarak oraya yazıyor halbuki müşteri hizmetleri garanti hizmetleriyle kısacık uğraşsalar arayıp sorun bildirseler yüksek ihtimal çözülecek sorunlar ama pat diye yazmayı tercih ediyorlar. Satıcı firmalar oraya çok cevap yazmadığı için belli başlı sorunları ordan çözdüğü hatta çözmekte denemez onlarda dediğim gibi sadece oraya cevap olarak kendi iletişim bilgilerini yazıyorlar o yüzden orada ki insanların sorunu hiç çözülmemiş gibi şikayetler birikiyor ama öyle değil. Dediğiniz site güvenilirdir ve eğer güvenilir bir siteden alışveriş yapan bir tüketiciyseniz haklarınız bir hayli fazla yani çekinmenize gerek yok. Ayıplı mal tüketicinin elinde kalmaz içiniz rahat olsun.

Şikayetvar'da herkes her şeyi yerden yere vurur. Site güvenilir.
Saolun hocam. Tek derdim sistemin gelmesinin 1 ayı bulmaması ve parçaların sorunlu olmaması. Şimdi gelen parçalar şansıma bozuk çıkarsa sıkıntı yokta site kullanılmış vb parça gönderiyor mu onu merak etmiştim.

Diğer cevap verenlerede ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı