Çözüldü PC kulaklığı algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Kulaklığımın kabloları vesaire hepsi kasaya takılı fakat PC hiçbir yerde görmüyor kulaklığı. Bu sorun Driver Booster 11 programından bütün sürücüleri güncelledikten sonra oldu, hem aygıt yöneticisinde de göremiyorum 2-Xonar Card isimli bir şey olması lazımd, ı yardım edin.

Sorunu düzelttim kusuruma bakmayın vaktinizi aldıysam.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-20_135530351.png
    resim_2024-08-20_135530351.png
    35,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığımın kabloları vesaire hepsi kasaya takılı fakat PC hiçbir yerde görmüyor kulaklığı. Bu sorun Driver Booster 11 programından bütün sürücüleri güncelledikten sonra oldu, hem aygıt yöneticisinde de göremiyorum 2-Xonar Card isimli bir şey olması lazımd, ı yardım edin.

Hocam sizin yaptığınız en ama en büyük hatanız Driver Booster'dan driver güncellemek. Kendi anakartının sitesinden indirecektiniz. İndireceğinizi. Hiçbir driver programı güvenli değildir. Driver Booster sizin pcnizle uyumlu olmayan ve eski driverları indirir.

Hocam Driver Booster'dan indireceğin driverları anakart markanın sitesindeki driverlardan indir.

Ayarları yapmadan önce geri yükleme noktası oluşturmuştum ona basınca ayarlar eskiye döndü ve düzeldi.

@Ahmet Yasin 1905 kral bir şey soracağım. Mesela atıyorum driver sürümün 5. ve driver sürümün 5 iken sistem geri yükleme noktası oluşturdun. Ve driverin 6.sürümünü indirdin. Ve beğenmedin ve o geri yükleme noktasını etkinleştirmek istiyorsun. O 5.driver geri gelir mi? Ya da bilgisayara format falan atarmı. Bu konu hakkında pek bilgim yokta.

@Ahmet Yasin 1905 kral bir şey soracağım. Mesela atıyorum driver sürümün 5. ve driver sürümün 5 iken sistem geri yükleme noktası oluşturdun. Ve driverin 6.sürümünü indirdin. Ve beğenmedin ve o geri yükleme noktasını etkinleştirmek istiyorsun. O 5.driver geri gelir mi? Ya da bilgisayara format falan atarmı. Bu konu hakkında pek bilgim yokta.
Kanka, çünkü ben Driver Booster'dan 11 tane driver güncelledim. Ancak geri yükleme noktasına gidince hepsi önceki sürümüne döndü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı