Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #1 Merhaba benim bilgisayarımda onarım hatası varrı sonra yarınnaçarım dedim akşam uğraşamam dedim ekran bir anda böyle oldu ne yapabilirim? Bu hale gedi. Dosya Ekleri 20220623_173705.jpg 235,2 KB · Görüntüleme: 124
Merhaba benim bilgisayarımda onarım hatası varrı sonra yarınnaçarım dedim akşam uğraşamam dedim ekran bir anda böyle oldu ne yapabilirim? Bu hale gedi.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #11 Furkan uayr dedi: Abi yazdırdım da bu senin indir dediğin 2 GB'lik şey ne olacak Genişletmek için tıkla... Eğer dediğim dosyayı indirip yazdıysan bilgisayara tak, biosu aç, oradan yazdığın belleği seç, onu çalıştır. Artı 0 Eksi
Furkan uayr dedi: Abi yazdırdım da bu senin indir dediğin 2 GB'lik şey ne olacak Genişletmek için tıkla... Eğer dediğim dosyayı indirip yazdıysan bilgisayara tak, biosu aç, oradan yazdığın belleği seç, onu çalıştır.
KS KS Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #12 Teşekkürler abi yaptım içinde önemli bir şey yokmuş ama oyunları indirmeme izin vermitolar oyunları alabileceğim bir şey var mı? Artı 0 Eksi
Teşekkürler abi yaptım içinde önemli bir şey yokmuş ama oyunları indirmeme izin vermitolar oyunları alabileceğim bir şey var mı?
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kısımdan sonra bilgisayarı açın altta dosya ikonu olacak ona bakacaksınız. Furkan uayr dedi: Teşekkürler abi yaptım içinde önemli bir şey yokmuş ama oyunları indirmeme izin vermitolar oyunları alabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Save dosyaların varsa onlar olabilir, korsansa al. Bir de setuplarını al sonradan indirmekle uğraşma. Dosyaları aldıktan sonra altta yanlış hatırlamıyorsam 3.cü seçeneğe basın ondan sonra Windows 10 kurulumu başlayacak. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kısımdan sonra bilgisayarı açın altta dosya ikonu olacak ona bakacaksınız. Furkan uayr dedi: Teşekkürler abi yaptım içinde önemli bir şey yokmuş ama oyunları indirmeme izin vermitolar oyunları alabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Save dosyaların varsa onlar olabilir, korsansa al. Bir de setuplarını al sonradan indirmekle uğraşma. Dosyaları aldıktan sonra altta yanlış hatırlamıyorsam 3.cü seçeneğe basın ondan sonra Windows 10 kurulumu başlayacak.
KS KS Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #14 Setupları nereden alacağım. Artı 0 Eksi
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #15 Furkan uayr dedi: Setupları nereden alacağım. Genişletmek için tıkla... Silmediysen indirilenlerde ya da masaüstündedir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Furkan uayr dedi: Setupları nereden alacağım. Genişletmek için tıkla... Silmediysen indirilenlerde ya da masaüstündedir.
KS KS Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #16 İleriye gidemiyorum hocam. Dosya Ekleri 20220623_224351.jpg 99,9 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #17 Hocam attığım videodaki adımları uyguladınız mı? 2 diskide silin sonra biçimlendirme yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #18 Hangi vide 1,2? Artı 0 Eksi
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #19 Furkan uayr dedi: Hangi vide 1,2? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Furkan uayr dedi: Hangi vide 1,2? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Furkan uayr Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #20 Abi ileri derim mavi ekran hatsı verdi yahu. Artı 0 Eksi