Çözüldü PC M.2 SSD'yi gormuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Manksien

Decapat
Daha fazla  
Sistemime yeni XPG SX8100 taktim ve CrystalDiskInfo'dan kontrol ettigimde bir sikinti yoktu ancak bu bilgisayarimdan baktigimda goremedim. Ben bu SSD'yi nasıl kullanabilirim?
Yeni edit: Galiba basardim.
1636140899503.png

Dosya Ekleri

• 1636140483731.png
    1636140483731.png
    282,3 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Çözüm
Taktığınız SSD'sürücü harfi atamanız ve biçimlendirmeniz gerekiyor. Bunun için Disk yönetimine gidin SSD orada gözükecektir. Üstüne sağ tıklayıp sürücü harf ata seçeneği ile hem harf atayın hem de NTFS olarak biçimlendirin. Ardından ssdniz kullanıma hazır olacaktır.
Taktığınız SSD'sürücü harfi atamanız ve biçimlendirmeniz gerekiyor. Bunun için Disk yönetimine gidin SSD orada gözükecektir. Üstüne sağ tıklayıp sürücü harf ata seçeneği ile hem harf atayın hem de NTFS olarak biçimlendirin. Ardından ssdniz kullanıma hazır olacaktır.

Çözüm
Olmus mu?

Dosya Ekleri

• 1636140951068.png
    1636140951068.png
    267,2 KB · Görüntüleme: 58
Disk Yönetimi'nden bakar mısınız orada görünüyor mu diye? Görünüyorsa birim eklemeyi deneyebilirsiniz.

Disk Yönetimi'ne girmek için: Bilgisayar'a sağ tık, yönet, sol taraftan Disk Yönetimi'ni seçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı