PC masası önerisi

Kastım bütçe değil. Attığınız masada kasamı nereye koyacağım acaba? 60bin tl'lik bir masa atsaydınız ama dediğim arka raf olsaydı. @328914

Kastım bütçe değil. Attığınız masada kasamı nereye koyacağım acaba? 60bin tl'lik bir masa atsaydınız ama dediğim arka raf olsaydı. @328914
Ha bir de arka raf olacak dediğiniz her şey birebir olacak? Birebir dediğiniz gibi masa bulmak ne kadar imkanlı bilmiyorum. Marangoza yaptırın konudakilerin ve benim dediğim gibi.

Attığınız fotograflarda ki 2 masa BİM'e gelmişti eskiden. Sağlam tahtadan yapılmıyorlar. Koçtaş IKEA gibi mağazalardan almayı tercih edin.

Evet hocam dandik olduklarının farkındayım. sadece kafanızda canlaması için örnek verdiğim masalar kendimi daha iyi açıklayabilmem için yani.

Hocam ben mi yanlış anladım? Kasanın monitörün tam arkasında, 20-30cm yukarıda olmasını istemiyor muydunuz? Attığınız örneklerde monitör yukarda da çünkü.

Ayrıca tam istediğiniz şeyi gerçekten marangozda yaptırırsınız. Planı çizip verseniz tam istediğiniz şey olur. Ayrıca bazı mobilyacıların masaları hafif, sallanır oluyor bilirsiniz. Marangozda yaptırırsanız sağlamlık da kolayca halledilir.

Bir de sorun olmazsa alacağınız masayı karar verdikten veya yaptırırsanız aldıktan sonra fotoğrafını da paylaşır mısınız?

Hocam ben mi yanlış anladım? Kasanın monitörün tam arkasında, 20-30cm yukarıda olmasını istemiyor muydunuz? Attığınız örneklerde monitör yukarıda da çünkü.

Ayrıca tam istediğiniz şeyi gerçekten marangozda yaptırırsınız. Planı çizip verseniz tam istediğiniz şey olur. Ayrıca bazı mobilyacıların masaları hafif, sallanır oluyor bilirsiniz. Marangozda yaptırırsanız sağlamlık da kolayca halledilir.

Bir de sorun olmazsa alacağınız masayı karar verdikten veya yaptırırsanız aldıktan sonra fotoğrafını da paylaşır mısınız?

Hocam masalara dikkatli bakarsanız monitörün koyulduğu kısmın hemen önünde 2-3 tane monitörün sığabileceği 120-140 cm bir masa bulunduğunu görebilirsiniz. Resimdeki monitör konulan yere kasayı, kasanın hemen önünede monitörü anlaşılması çok zor bir şey değil. Dediğiniz gibi marangozda yaptırıcamda bizim mahalle marangozunda 1 masa yaptırmıştım eskiden aşırı tırttı, Allah bilir kaç yer gezicem doğru dürüst yapan birini bulana kadar artık ya da kitaplık rafı alıp kitaplığın 1-2 rafını takmayıp direkt kitaplığa kasayı koyup kitaplığıda masanın hemen arkasına koyacağım son çare bu. Yaparsam bir şeyler paylaşırım buraya.

atıyorum böyle güzel bir masa alıp Amiral RS7 Oyuncu Masası arkasınada Bofigo Dekoratif 5 Raflı Kitaplık Metal Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu kitaplıktan raflarını eksik takıp istediğim katına kasayı koyarım son çare ama güzel olur bence olabildiğince sağlam birşey olması gerekiyor benim kasa 30-40 kilo olacak kasamı modlayacağım çünkü bildiğiniz 1 insan ağırlığına yakşalacak yani.

https://www.ciceksepeti.com/xprime-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.69.6

Amiral RS7 Oyuncu Masası
Proware Gamer 7402 Profesyonel Oyuncu Masası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Birkaç masa bırakıyorum burayaolurda özel yapım için üşenirsem direkt bunlardan birini alıp dediğim şeyi yapcam. Acaba hangisini daha iyi bunların arasından? halihazırda kullandığım mass şu: Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol 1 tane daha alıp L masa yapmayı düşünüyorum ana masa olarakta bu alacaklarımdan 1 ini kullanacağım. DEMEK istediğim kasayı sergilemek istediğim şekil için resim bırakayım

Güncelleme yapayım dedim sonuç olarak şu an marangozdan yemek masası boyutlarında 130cm derinlik 200-180cm genişliğinde bir masa yaptırıyorum şu anda. Hiçbir yere sığamadığımdan son çare kocaman bir masa yaptırmak oldu beklemedeyim anca bayramdan sonraki ilk veya 2. hafta biter umarım güzel bir iş olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı