PC Mavi Ekran Hatası Sonrası Masaüstüne Girmiyor

  • Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 636

Reqi

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2019
Mesajlar
673
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, Windows 10 kullanıyorum, birden mavi ekran hatası aldım ve sorun için tarama yaptı, bekledim. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattı, parola ekranına geldi, parolamı girdim fakat hoş geldinizde takılı kalıyor, masaüstü bir türlü gelmiyor. Bende güvenli modda başlattım, olay günlüğünden bir çok distributedCOM hatası olduğunu gördüm, ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Kurtarma ekranı geliyor, ordan da onarıma tıklıyorum başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı diyor. IMG_20191031_201008.jpg
 
Eğer eksik dosyaları tamamla gibi bir seçenek varsa dosya tamamlama yapa bilirsiniz.
Windows'u sıfırlamak zorunda kaldım. Çoğu dosyam D diskinde olduğu için pek fazla bir şeyim gitmedi. Fakat sorunun neyden kaynaklandığını halen çözemedim. Bir daha böyle bir durum ile karşılaşmam mümkün mü yani sıkıntı ne olabilir ?
 
yüklediğiniz oyun program vb. şeyler bilgisayarınıza virus vb. şeyler kuabilir bu yüzden bilmediğiniz yerlerden birşey indirmeyin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı