Arada bir yapıyor şu aralar nedeni ne anlayamıyorum yardımcı olacak var mı? Açılırken bazen böyle kalıyor bazen de mavi ekran ama her zaman yapmıyor. RAM kullanımı aşırı yüksek sebebini de çözemedim. Virüs taraması yaptım ama yok.
Vanguardı Güvenlik duvarınız engellemiş bundan kaynaklı yemişsiniz.
Güvenlik duvarınıza (Gerçek Zamanlı Koruma) Riot Games klasörünü istisna olarak ekleyin.
İstisna eklemesinden sonra sorun çözülmez ise vanguardı revo ile kaldırıp artıkları temizledikten sonra sistemi yeniden başlatın.
Cihaz açıldığında riot game client üstünden oyuna güncelle diyerek tekrar vanguard kurulumunun olmasını sağlayın.
Vanguard kaynaklı sorunları böyle çözebilirsiniz.
Revo Uninstaller Pro trial sürümünü alttaki linkten indirin.
Revo Uninstaller Pro helps you to uninstall software and remove unwanted programs easily.
www.revouninstaller.com
Adı verilen program veya programları listeden bulup solundaki tike basıp kaldır deyin.
Programın kendi silmesi bittikten sonra gelişmiş mod seçerek artıkları tarayın ve çıkan her şeyi sil deyin.
Sisteminizi yeniden başlatın.
Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO
tr.msi.com
Son olarak yine vanguard kaynaklı yaşadığınız bir diğer sorun olan inpoutx64.sys sorununu çözmek için alttaki linkteki rehberi takip edin. Güzelce açıklanmış.
Vanguard Kernel tabanlı bir anti-hile yazılımı olduğu için normal dosyalardan sistem dosyalarına kadar geniş bir kapsamı var. Hız aşırtma yapan bir çok kişi bu hata ile karşılaşabiliyor. Bazı notebookların donanım yazılımlarından da kaynaklanabiliyor. Peki nedir bu "inpOutx64.sys"? Bu sistem...
www.technopat.net
Yüksek RAM kullanımının sebebi farklı şeyler olabilir. Alttaki 2 komutu girin. Eğer düzelmezse sisteminizde virüs olabilir. CMD yönetici başlatıp komutlar bitince sistemi yeniden başlatın.
Üsttekilerin hepsini eksiksiz yaptınız ve sorun devam ediyorsa garanti veya servise gönderin. Bundan önce isterseniz temiz kurulum deneyebilirsiniz. Bunun için Win10 21h2 tavsiye ediyorum. Link bulamazsanız yazın atarım.