PC mi telefon mu?

15K'yı bir telefona vermek için kafayı yemiş olmak gerek.
İkisini birden alın. 3-4K telefon, 11-12K bilgisayar.
 
11.sınıfa geçeceğim bilgisayar sarmadigi için satip telefon alacagim. İlk defa bilgisayar alacaksan sıkıntı olmaz ama benim gibi uzun suredir bilgisayar kullaniyorsan bir süreden sonra sarmiyor ayrica guzel bir uni hedefin varsa bilgisayar bagimlisi olmana dikkat et.
 
İyi bir laptopa para harcamak için üniversite yıllarını bekle derim, 15k ya alacağın laptop zaten giriş-orta segment bir cihaz olacak ve üniversiteye başladığında hiçbir işini görmeyecek. Aynı şekilde telefonda bu şekilde, şahsi önerim daha fiyat performans oranı yüksek telefon ve bilgisayar alıp asıl yatırımı üniversiteye başlarken yapman.
 
İlk defa PC alacaksa masaüstü için monitör masrafı da çıkacak yani iyi bir şey alamaz. Elindeki 15k bütçe ile aynı anda almak isterse ne iyi bir PC alabilir ne de telefon. 10k civarına telefon alıp geri kalan bütçeyi de ailesine bıraksa daha iyi olur bence. PC olmadan yaşanır ama telefonsuz? Sanmıyorum.
 
Her açıdan bilgisayar daha avantajlı oluyor, telefon da bir yere kadar.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı