PC Mi, Xbox One Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göktuğ kardeşim beni tanırsın. Öncelikle içindeki ön yargıyı at. Konsol seviyorsan Xbox One çok iyi bir konsol. Stabil,sessiz,geriye uyumluluk,X360 oyunlarını oynatma vs. gibi şeyler var. Ben geçici olarak 1 haftalığına kullanmıştım ve emin ol PS4 konsolumu bir kere bile açmadım. Kol desen harika birşey benim için. Live baya kaliteli çökmeler PSN gibi değil ve çok ama çok nadir oluyor ve 0 lag ile oynayabiliyorsun. TV dolu olduğu zaman aktar hemen görüntüyü PC ye kolunu bağla ve devam et. ;) Ben bile galiba PS4 satıp Xbox One almayı düşünüyorum. İçin rahat olsun. (y)

Konsol'da nasıl kasma oluyormuş merak ettim. Ayrıca nasıl oluyorda her PC 10 senede bir yenileniyor? 2500 liralık bir PC en fazla 3 yıl götürür.
Kasmadan kastı bazen optimizasyon özürlü oyunlar çıkıyor. PC'de bir nebze önüne geçebilirsin ama konsolda yapabileceğin hiçbir şey yok.

Konuyu tam okumadınız sanırım. Yorumlarla beraber yani. Bende PS4 var zaten ama son zamanlarda çok soğudum PS4'ten. Biraz oynayamadığım Exc. oyunlardan ve büyük çoğunlukla adam akıllı sunucuları olmasından dolayı Xbox One almayı kafaya koydum diyebilirim.

Göktuğ kardeşim beni tanırsın. Öncelikle içindeki ön yargıyı at. Konsol seviyorsan Xbox One çok iyi bir konsol. Stabil,sessiz,geriye uyumluluk,X360 oyunlarını oynatma vs. gibi şeyler var. Ben geçici olarak 1 haftalığına kullanmıştım ve emin ol PS4 konsolumu bir kere bile açmadım. Kol desen harika birşey benim için. Live baya kaliteli çökmeler PSN gibi değil ve çok ama çok nadir oluyor ve 0 lag ile oynayabiliyorsun. TV dolu olduğu zaman aktar hemen görüntüyü PC ye kolunu bağla ve devam et. ;) Ben bile galiba PS4 satıp Xbox One almayı düşünüyorum. İçin rahat olsun. (y)
TV benim odamda. TV dolu olmuyor hiçbir zaman. Açıkçası geriye uyumluluk şuan çok işime yarayan bir şey değil. Çünkü düşününce Xbox 360'ta oynayamayıp Xbox One'da oynamak istediğim pek oyun yok. Dark Souls falan gelirse tekrardan oynamak isterim ama onun dışında eski nesil oyunların çoğunu oynadım. Dediğin sebepler arasından kol, sağlam sunucular(Live) ve Sunset Overdrive ilgimi çok çekmeye başladı. Sanırım yarıyıl tatili de yakınken bir Xbox One alacağım. FPS'i çok takan bir insan hiç olmadım. Zamanında 15-20 FPS oynadığım oyunlar bile olduğu için stabil 30 FPS benim için gayet yeterli. 60 FPS için Exc. oyunlardan vazgeçmek istemiyorum. Zaten konuyu da o yüzden açtım ya. Xbox One Exc. oyunları PC'ye çıkar mı? Sizin görüşünüzü de almak istedim.

Göktuğ kardeşim beni tanırsın. Öncelikle içindeki ön yargıyı at. Konsol seviyorsan Xbox One çok iyi bir konsol. Stabil, sessiz, geriye uyumluluk, X360 oyunlarını oynatma vs. gibi şeyler var. Ben geçici olarak 1 haftalığına kullanmıştım ve emin ol PS4 konsolumu bir kere bile açmadım. Kol desen harika birşey benim için. Live baya kaliteli çökmeler PSN gibi değil ve çok ama çok nadir oluyor ve 0 lag ile oynayabiliyorsun. TV dolu olduğu zaman aktar hemen görüntüyü PC ye kolunu bağla ve devam et. ;) Ben bile galiba PS4 satıp Xbox One almayı düşünüyorum. İçin rahat olsun. (y)
Ben de Xbox'ı seviyorum fakat detaylı bir şekilde incelersek PS4 grafiklerde daha hızlı ve az da olsa Xbox'dan iyi çiziyor. PSN'de lag hiç görmedim. Belki sorun bendedir (PS3 var bende) :) PSN'de iletişim daha iyi. Oyuncu buluşması seçenekleri bu iletişimi ileri seviyeye taşıyor. Xbox'ın serverleri gerçekten ileri seviye ama Xbox grafiklerde biraz karanlık.

Aynı ikilemin arasında ben de kaldım daha doğrusu hala içindeyim ama büyük bir ihtimal PC almayı düşünüyorum. Konsolu Sadece Sunset Overdrive oynamak için almayı düşünüyor isen bence alma. Onun yerine elindeki Laptop'u satıp yeni bir PC topla hem oyunlar daha ucuz ama konsol dersen Xbox One kararından vazgeçme.(y)(y)(y)(y) (y)(y)

Ben de Xbox'ı seviyorum fakat detaylı bir şekilde incelersek PS4 grafiklerde daha hızlı ve az da olsa Xbox'dan iyi çiziyor. PSN'de lag hiç görmedim. Belki sorun bendedir (PS3 var bende) :) PSN'de iletişim daha iyi. Oyuncu buluşması seçenekleri bu iletişimi ileri seviyeye taşıyor. Xbox'ın serverleri gerçekten ileri seviye ama Xbox grafiklerde biraz karanlık.
PS4 ve PS3 sunucuları arasındaki farkı bilmiyorum ama PS4 rezalet. Bir kere Wi-Fi yongası berbat. Ethernet ile bağlanmazsan internetinin %20'sini kullanmıyorsun bildiğin. Ayrıca tuhaf bir biçimde indirme yaparken ilk 3-4 dakika hızlı iken daha sonra indirme hızı falan da düşüyor. Ben 3-4 gün kadar Xbox One oynama fırsatı buldum. Arkadaşım almıştı. İlk seferde salaklık ettiğini söylesemde sanırım haklı gibi gelmeye başladı.

Konsol'da nasıl kasma oluyormuş merak ettim. Ayrıca nasıl oluyorda her PC 10 senede bir yenileniyor? 2500 liralık bir PC en fazla 3 yıl götürür.
8 sene önce 1300 TL ile PC aldım (Hem de MARKA). Hala CS GO oynuyorum (y)

Konsolu Sadece Sunset Overdrive oynamak için almayı düşünüyor isen bence alma.
Sadece Bloodborne için PS4 almış kişiyim. GTX 960'lı bir Mini-ITX sistem kurmayı bile düşündüm yazın ama Bloodborne beni çeldi. İyi ki almış ve oynamışım dedim çünkü o oyunu oynamasam benim gibi diğer Souls oyunlarını oynamış biri olarak içimde kalırdı. PS4'ü satmayacağım. En azından Detroit: Become Human çıkmadan ve ben oynamadan olmaz. PC'yi satsam bile hala onboard ekran kartı olan iyi kötü idare edecek bir PC olacak elimde. Açıkçası şuan epey ikilemdeyim. Belki dediklerimin hiçbirini yapmaya bilirim bile ama eninde sonunda bir Xbox One alacağım.

Sana kalmış bir şey dedim ya bu şartlar altında hangisini istiyorsan onu al ama konsol alacak isen kesinlikle Xbox One al.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı