PC mi? Xbox Series S mi?

OBİRDELİ

Decapat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ya aslında ben Xbox alma taraftarıyım ama RDR2 olsun Witcher (2, 3) olsun o tür oyunları seven biriyim. Xbox'da RDR2 ve bu tür oyunlar oynayabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu biraz daha detaylandırmak lazım. Series S tam manasıyla yeni nesil bir konsol değil. Sadece SSD teknolojisi bakımından Xbox One X'in önünde. Ama bana kalırsa Series S 1080p için SSD'li hızlı bir konsol olması için çıkarılmış. Kesinlikle 1080p için alınmalı. Bir diğer durum eğer hiç PC sahibi değil ama bir Steam kütüphanesi yapmışsa kendine. (Benim böyle arkadaşlarım vardı oynayamacağı oyunları ileride sistem alınca oynarım diye alan) Eğer konu sahibinde de böyle geniş diyebileceğimiz hatırı sayılır bir Steam kütüphanesi varsa kesinlikle PC almalı. Ama ilk defa oyunculuğa adım atacak ve hayalini kurduğu oyunları Game Pass gibi bir sistem içerisinde bulabiliyorsa Xbox almalı.

PC: Photoshop, web'de surf, program çeşitliliği, ilerisi için upgrade opsiyonu olan bir cihaz. Ayrıca daha fazla oyun barındırıyor ve Game Pass PC hizmeti de var. Eğer iyi kötü bir PC'si olsaydı; kesinlikle Xbox derdim. Ama şuan için PC diyorum.
 
Ben de sizin gibi düşünüp Amazon müşteri hizmetleri ile konuştum en sonda yazan fiyatta asla değişme olmuyormuş.

Yüzde 50 oranındaki gümrük vergisinden haberi yok demek ki Amazon'un. Değişim olmuyorsa onlara patlar bu ücret.

Harici SSD’si 200 dolar. XSX alsın daha iyi.

İlla Microsoft'un sattığını almanıza gerek yok diye biliyorum.
 
Konuyu biraz daha detaylandırmak lazım. Series s tam manasıyla yeni nesil bir konsol değil. Sadece SSD teknolojisi bakımından Xbox One X'in önünde. Ama bana kalırsa series s 1080P için SSD'li hızlı bir konsol olması için çıkarılmış. Kesinlikle 1080P için alınmalı. Bir diğer durum eğer hiç PC sahibi değil ama bir Steam kütüphanesi yapmışsa kendine. (Benim böyle arkadaşlarım vardı oynayamacağı oyunları ileride sistem alınca oynarım diye alan) eğer konu sahibinde de böyle geniş diyebileceğimiz hatırı sayılır bir Steam kütüphanesi varsa kesinlikle PC almalı. Ama ilk defa oyunculuğa adım atacak ve hayalini kurduğu oyunları Game Pass gibi bir sistem içerisinde bulabiliyorsa Xbox almalı.

PC: Photoshop, Web'de surf, program çeşitliliği, ilerisi için upgrade opsiyonu olan bir cihaz. Ayrıca daha fazla oyun barındırıyor ve Game Pass PC hizmeti de var. Eğer iyi kötü bir PC'si olsaydı; kesinlikle Xbox derdim. Ama şu an için PC diyorum.

5klık PC mi? 5K'ya alacağım Xbox mi? Okuduğum yorumlarda Xbox daha mantıklı duruyor. 5K'ya alacağım PC'nin yararı çok da fazla olmaz diye...
 
Yüzde 50 oranındaki gümrük vergisinden haberi yok demek ki Amazon'un. Değişim olmuyorsa onlara patlar bu ücret.



İlla Microsoft'un sattığını almanıza gerek yok diye biliyorum.
Arkasına takılandan bahsediyorum. Microsoft’unkini almazsanız çok yüksek bir hıza ulaşamazsınız. Ama depolama artar mı artar.
 
Harici SSD alıp bağlar ya sorun değil o.
Harici SSD ile olmuyormuş(şu an). Maalesef almayı düşünen biri olarak benim de kafamı bozdu. Kendi diski var 1 TB ancak 240 Euro yani konsolun fiyatı ile neredeyse aynı.
 

Geri
Yukarı