B BugYB Femtopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 24 9 Haziran 2023 #11 Ekşi Limonata dedi: Galiba öyle yapacağım ama Depolama sıkıntı diyorlar Genişletmek için tıkla... İlk başlarda bana da öyle geliyordu fakat pekte sorun olmuyor. Warzone 2 ve RDR2 gibi fazla yer kaplayan oyunların yanında daha az yer kaplayan birkaç oyun daha indirdim. Eğer depolama yetmezse bir SSD takarsın olur biter.
Ekşi Limonata dedi: Galiba öyle yapacağım ama Depolama sıkıntı diyorlar Genişletmek için tıkla... İlk başlarda bana da öyle geliyordu fakat pekte sorun olmuyor. Warzone 2 ve RDR2 gibi fazla yer kaplayan oyunların yanında daha az yer kaplayan birkaç oyun daha indirdim. Eğer depolama yetmezse bir SSD takarsın olur biter.
Ekşi Limonata Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #12 SwanesSS dedi: Neden oynanmasın hocam. Tüplü hariç her şeyde oynarsınız . Hatta belki tüplü ile de oynanabilir bilemem Genişletmek için tıkla... O anlamda demedim hocam Zevk verir mi anlamında sordum
SwanesSS dedi: Neden oynanmasın hocam. Tüplü hariç her şeyde oynarsınız . Hatta belki tüplü ile de oynanabilir bilemem Genişletmek için tıkla... O anlamda demedim hocam Zevk verir mi anlamında sordum
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #13 Ekşi Limonata dedi: O anlamda demedim hocam Zevk verir mi anlamında sordum Genişletmek için tıkla... Verir diye düşünüyorum hocam. 24 inç ekranda oynamıştım arkadaştan fark etmedim bile akıp gidiyor.
Ekşi Limonata dedi: O anlamda demedim hocam Zevk verir mi anlamında sordum Genişletmek için tıkla... Verir diye düşünüyorum hocam. 24 inç ekranda oynamıştım arkadaştan fark etmedim bile akıp gidiyor.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #14 Ekşi Limonata dedi: Galiba öyle yapacağım ama depolama sıkıntı diyorlar. Genişletmek için tıkla... Depolama gerçekten sıkıntılı 5 6 oyun falan yüklersin maximum ama başka seçeneğin de yok gibi belki ileride para biriktirip SSD alabilirsin. Amazon.com.tr Şunlardan falan.
Ekşi Limonata dedi: Galiba öyle yapacağım ama depolama sıkıntı diyorlar. Genişletmek için tıkla... Depolama gerçekten sıkıntılı 5 6 oyun falan yüklersin maximum ama başka seçeneğin de yok gibi belki ileride para biriktirip SSD alabilirsin. Amazon.com.tr Şunlardan falan.
Ekşi Limonata Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #15 PatatoTomato dedi: Depolama gerçekten sıkıntılı 5 6 oyun falan yüklersin maximum ama başka seçeneğin de yok gibi belki ileride para biriktirip SSD alabilirsin. Amazon.com.tr Şunlardan falan. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar pahalı Bide Harici HDD Taksam Olur mu? (500Gb lık var elimde)
PatatoTomato dedi: Depolama gerçekten sıkıntılı 5 6 oyun falan yüklersin maximum ama başka seçeneğin de yok gibi belki ileride para biriktirip SSD alabilirsin. Amazon.com.tr Şunlardan falan. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar pahalı Bide Harici HDD Taksam Olur mu? (500Gb lık var elimde)
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #16 Ekşi Limonata dedi: Neden bu kadar pahalı bir de harici HDD taksam olur mu? (500GB'lık var elimde) Genişletmek için tıkla... Zaten oyunları taktığınız SSD de oynayamazsınızz o sadece depolama için aktarım yapıyorsunuz kendi SSD'sine.
Ekşi Limonata dedi: Neden bu kadar pahalı bir de harici HDD taksam olur mu? (500GB'lık var elimde) Genişletmek için tıkla... Zaten oyunları taktığınız SSD de oynayamazsınızz o sadece depolama için aktarım yapıyorsunuz kendi SSD'sine.
Eutr61 Kilopat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 551 10 Haziran 2023 #17 2-3 bin lira daha biriktirip PC al bence.
Ekşi Limonata Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #18 Eutr61 dedi: 2-3 bin lira daha biriktirip PC al bence. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçe en fazla bu zorlarsam bı
Eutr61 dedi: 2-3 bin lira daha biriktirip PC al bence. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçe en fazla bu zorlarsam bı
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #19 Ekşi Limonata dedi: Maalesef bütçe en fazla bu zorlarsam bı Genişletmek için tıkla... Konsol iyidir hocam çok FPS oyunu oynamıyorsanız.
Ekşi Limonata dedi: Maalesef bütçe en fazla bu zorlarsam bı Genişletmek için tıkla... Konsol iyidir hocam çok FPS oyunu oynamıyorsanız.
Ekşi Limonata Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #20 Yok hocam valo cs gibi oyunları çok fazla sevmiyorum last uf us god of war rdr 2 gta 5 tarzı hikayeli oyunlar oymayacağım
Yok hocam valo cs gibi oyunları çok fazla sevmiyorum last uf us god of war rdr 2 gta 5 tarzı hikayeli oyunlar oymayacağım