PC mi Xbox Series S mi?

PC alır zayıf olan sistemlerimi sonra günceller oradan devam ederdim. PS oyunlarıda geliyor zaten yavaş yavaş onlarıda oynardım, tek taşla iki kuş misali.

Zaten oyunları taktığınız SSD de oynayamazsınızz o sadece depolama için aktarım yapıyorsunuz kendi SSD'sine.

Yani oynamadığım oyunları silmemek için değil mi? Oynayacağım zaman cihazın kendi hafızasına koyuyoruz anladığım kadarıyla.

PC alır zayıf olan sistemlerimi sonra günceller oradan devam ederdim. PS oyunları da geliyor zaten yavaş yavaş onları da oynardım, tek taşla iki kuş misali.

Valla çok kararsız kaldım ama kontrolcü ile oynamayı daha çok seviyorum ayrıyeten büyük ekranda.

Dostum 10.500 liraya içine hangi işlemciyi, hangi anakartı takıp aynı zamanda idarelik PC yapacaksın? Ayrıca şöyle örnek vereyim iyi bir ekran kartı alacak paran olduğunda, işlemcin az gelecek. Yani idarelik PC alıp tekrar PC satın almış gibi olacaksın. Xbox alıp direkt yıllarca takılmadan iyi grafik yüksek FPS oynama şansın var. Tabii tamamen kendi fikrim bu daha mantıklı olduğunu düşündükleriniz varsa onu yapınız.

Dostum 10.500 liraya içine hangi işlemciyi, hangi anakartı takıp aynı zamanda idarelik PC yapacaksın? Ayrıca şöyle örnek vereyim iyi bir ekran kartı alacak paran olduğunda, işlemcin az gelecek. Yani idarelik PC alıp tekrar PC satın almış gibi olacaksın. Xbox alıp direkt yıllarca takılmadan iyi grafik yüksek FPS oynama şansın var. Tabii tamamen kendi fikrim bu daha mantıklı olduğunu düşündükleriniz varsa onu yapınız.

Evet dostum ben kararımı verdim Series S alacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı