PC Modifikasyon Bölümünde Alakasız Konular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın zamanda bölümde açılan konular taşınacak ve yanlış kategoriye konu açanlar 1 haftalık uzaklaştırma cezası alacaklar.
Merhaba @Recep Baltaş hocam. Benim maksatım kimse ceza alsın değil. Ben sadece karışıklığın ortan kalkması için sizden yardım istedim. Arkadaşları uyarıp, bilinçlendirmek daha hoş olur sanki diye düşünüyorum. Tabi forum kurallarına uymayan bir durumu teşkil ediyorsa bunu siz yöneticiler olarak daha iyi bilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederim.

@Furkan Emir arkadaşım böyle düşünmen beni gururlandırdı. Ben daha iyi yaparım diyen arkadaşlarım varsa ben saygı duyarım. Ve her zaman yardımcı olurum kendilerine.
Arkadaş ironi yapmış yalnız...

-Edit-

Modifikasyon konunuzu yeni gördüm. Sizden ve Furkan Emir'den özür dilerim. Tam anlamadan karar kıldım. :(

Arkadaş ironi yapmış yalnız...

-Edit-

Modifikasyon konunuzu yeni gördüm. Sizden ve Furkan Emir'den özür dilerim. Tam anlamadan karar kıldım. :(
İbrahim kardeşim sıkıntı yok. Gençken hepimiz hata yaptık. Ben kimseyi etkilemek için bir çaba içinde değilim. Ben bu göreve seçilsem de seçilmesem de yine de modifikasyonlarımı yapacağım. Benim sadece isteğim bu konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayıp modifikasyon adına bir tane konusu olmayan arkadaşlar değil, gerçekten bu işe emek ve gönül vermiş bilgili arkadaşların moderatör olmasıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sadece isteğim bu konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayıp modifikasyon adına bir tane konusu olmayan arkadaşlar değil, gerçekten bu işe emek ve gönül vermiş bilgili arkadaşların moderatör olmasıdır.
Ben de böyle düşünüyorum açıkçası. Bölüm biraz daha büyür ve sürekli denetim gerektirecek hale gelirse konudaki istekli arkadaşları bilgilendireceğiz. İlginiz için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı