PC montajı nerede yaptırılabilir?

Consferacy

Centipat
Yeni bir PC topladim fakat parçaları yurt dişindan aldim. PC montaj yaptirabilecegim bir yer biliyor musunuz? Sinerji yapiyormus, önereceginiz bir yer veya kisi var midir?

Sistem özellikleri:
  • MSI MEG Ace anakart.
  • 2080 Ti MSI X Trio.
  • İ9 9900K.
  • G.Skill 16 GB 3600MHz.
  • N62 Kraken sivi sogutucu.
  • SSD Samsung Evo Plus 512 GB.
  • FSP Hydro 850W Power supply.

Bir tek kasa almadim bilgim olmadigi icin, simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul sisli de oturuyorum:)
İstanbulda herhangi bir yerde olablir:)
Eskişehir Kütahya çevresindeysen yardımcı olabilirim, birlikte toplarız, fakat bildiğim bir yer yok :)
Malesef ya istanbulda oturuyorm :/
Video rehberler ile kendin yapmayın deneyebilirsiniz.
Kendim yapamayabilirim diye dusunuyorm ya birde sonra elime almayim parcalari yanlis bir islemde:)

Yeni bir PC topladim fakat parçaları yurt dişindan aldim. PC montaj yaptirabilecegim bir yer biliyor musunuz? Sinerji yapiyormus, önereceginiz bir yer veya kisi var midir?

Sistem özellikleri:
  • MSI MEG Ace anakart.
  • 2080 Ti MSI X Trio.
  • İ9 9900K.
  • G.Skill 16 GB 3600MHz.
  • N62 Kraken sivi sogutucu.
  • SSD Samsung Evo Plus 512 GB.
  • FSP Hydro 850W Power supply.

Bir tek kasa almadim bilgim olmadigi icin, simdiden tesekkurler.
QP'ye sor bakalım.

İstanbul Şişli'de oturuyorum yardımcı olabilirim de herhangi bir youtuber'a gidip söylesen içerik çıkartmak için toplarlar zaten :) Ve güzel de toplarlar :)

Ekleme: Yazılımları vs. kurup test felan ederler, olabilecek en güzel şekilde kullanıma hazır hale getirtmiş olursun. Donanım inceleme kanalları ile görüş derim. Bir işin felan varsa ya da Instagram'ın bedava reklam da olur :)

NOT: Bütçe sanırım sıkıntı değil, sistemi çok güzel bir hale getirebilirsiniz. Doğru kasa seçimi ve adreslenebilir RGB fanlar ile sleeve kablo seti (zevkinize göre renk kombini bile seçerek) vs. hoş bir setup kurabilirsiniz bunlar da aklınızda bulunsun derim.

Son düzenleme:
İstanbul Şişli'de oturuyorum yardımcı olabilirim de herhangi bir youtuber'a gidip söylesen içerik çıkartmak için toplarlar zaten :) Ve güzel de toplarlar :)

Arkadaşımın bu yazısını görene kadar sistem bileşenlerini incelemediğimi fark ettim, toplamayı düşündüğün sistem baya iyiymiş. Dediği gibi bütün youtube kanalları bu pcyi toplamak için hevesli olacaklardır.

Ama aranan kan bulundu birlikte yaparsınız artık. Şahsen ben pc toplarken çok keyif alıyorum yavaş yavaş sakin sakin yapıyorum. Herkes böyleyse seve seve yardımcı olacak birileri mutlaka olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı