PC montajı nerede yaptırılabilir?

@Consferacy Tam konumlarını bilmiyorum ama HWP, ModArtPC, DonanımHaber, DonanımArşivi gibi donanım ve inceleme kanallarına sahip yerlere mail üzerinden ulaşarak teklifte bulunabilirsiniz. Belki sleeve kabloları bile hediye ederler. Güzel içerik sonuçta 20K'lık PC neredeyse. Hem çok güzel görünüş olacak şekilde toplarlar hem de birkaç modifikasyon yapabilirler.

Direk technopat bile belki toplar :)

Ahah cok tesekuur ederim vala yardim edebilecek istekli varsa iletisim bilgilerimi verebilirm:)
İstanbul Şişli'de oturuyorum yardımcı olabilirim de herhangi bir youtuber'a gidip söylesen içerik çıkartmak için toplarlar zaten :) Ve güzel de toplarlar :)

Ekleme: Yazılımları vs. kurup test felan ederler, olabilecek en güzel şekilde kullanıma hazır hale getirtmiş olursun. Donanım inceleme kanalları ile görüş derim. Bir işin felan varsa ya da Instagram'ın bedava reklam da olur :)

NOT: Bütçe sanırım sıkıntı değil, sistemi çok güzel bir hale getirebilirsiniz. Doğru kasa seçimi ve adreslenebilir RGB fanlar ile sleeve kablo seti (zevkinize göre renk kombini bile seçerek) vs. hoş bir setup kurabilirsiniz bunlar da aklınızda bulunsun derim.
Sislide oturyorsunuzz iletisim bilgilerinizi verirmisin sosyal medyadan ulasiyim size:)
Ahah cok tesekuur ederim vala yardim edebilecek istekli varsa iletisim bilgilerimi verebilirm:)

Sislide oturyorsunuzz iletisim bilgilerinizi verirmisin sosyal medyadan ulasiyim size:)

Merhaba cogu yere mail atttim fakat urunler disaridan alinma oldugu icin kabul etmiyorlar:/// en az 4 parca alinmasi lazim gibi seler soyluyorlar
@Consferacy Tam konumlarını bilmiyorum ama HWP, ModArtPC, DonanımHaber, DonanımArşivi gibi donanım ve inceleme kanallarına sahip yerlere mail üzerinden ulaşarak teklifte bulunabilirsiniz. Belki sleeve kabloları bile hediye ederler. Güzel içerik sonuçta 20K'lık PC neredeyse. Hem çok güzel görünüş olacak şekilde toplarlar hem de birkaç modifikasyon yapabilirler.

Direk technopat bile belki toplar :)
Sosyal medya hesabiniz veya mail adresini varmidir size ulasmam gerek:)))veya kendi instagram hesabimi vereyim ordan ulasabilirseniz ( ins:akselgonulsen). @actanonverba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı