PC montajı nerede yaptırılabilir?

@Consferacy Tam konumlarını bilmiyorum ama HWP, ModArtPC, DonanımHaber, DonanımArşivi gibi donanım ve inceleme kanallarına sahip yerlere mail üzerinden ulaşarak teklifte bulunabilirsiniz. Belki sleeve kabloları bile hediye ederler. Güzel içerik sonuçta 20K'lık PC neredeyse. Hem çok güzel görünüş olacak şekilde toplarlar hem de birkaç modifikasyon yapabilirler.

Direk technopat bile belki toplar

Ahah cok tesekuur ederim vala yardim edebilecek istekli varsa iletisim bilgilerimi verebilirm
Sislide oturyorsunuzz iletisim bilgilerinizi verirmisin sosyal medyadan ulasiyim size
Ahah cok tesekuur ederim vala yardim edebilecek istekli varsa iletisim bilgilerimi verebilirm

Sislide oturyorsunuzz iletisim bilgilerinizi verirmisin sosyal medyadan ulasiyim size

Merhaba cogu yere mail atttim fakat urunler disaridan alinma oldugu icin kabul etmiyorlar:/// en az 4 parca alinmasi lazim gibi seler soyluyorlar
Sosyal medya hesabiniz veya mail adresini varmidir size ulasmam gerek))veya kendi instagram hesabimi vereyim ordan ulasabilirseniz ( ins:akselgonulsen). @actanonverba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…