PC ne zaman alınmalı?

dursun81828

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PC almayı düşünüyorum. İtopya'dan hazır sistem ve seneye yani yılbaşından sonra zam gelir mi diye soracaktım. Sizce şimdi mi almalıyım seneye mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben PC almayı düşünüyorum. İtopya'dan hazır sistem ve seneye yani yılbaşından sonra zam gelir mi diye soracaktım. Sizce şimdi mi almalıyım seneye mi?

Yılbaşında gelir mi bilmem ama asgari ücret arttıktan sonra geleceğini düşünüyorum. Ama siz elinizi çabuk tutun ne de olsa dış güçlerin kafası atar da bir vergi falan gelir.

Paran varsa hemen, sürekli fiyatlar artıyor ve malzeme kalitesi düşüyor. Örnek olarak çoğu sistem ana bileşende aynı gözükse dahi SSD RAM gibi ürünlerde alt markalar seçiliyor.

Hazır sisteme göre değisir fiyat avantajı gerçekten güzel ise alınır değil ise 5000 serisi beklenmeli bu noktada son kararı sen veriyorsun.

Ben her şey ile almayı düşünüyorum İtopya'dan monitör dahil ve alma amacım da RDR2 The Last of Us Resident Evil Detroit gibi oyunları 1080p yüksek Ultra ayarlarda oynamak ve ders için bu yüzden RTX 4060'lı sistem düşünüyorum ne dersiniz işimi görürmü kaç yıl götürür bide itopya güvenilirmi?

Ben her şey ile almayı düşünüyorum İtopya'dan monitör dahil ve alma amacım da RDR2 The Last of Us Resident Evil Detroit gibi oyunları 1080p yüksek Ultra ayarlarda oynamak ve ders için bu yüzden RTX 4060'lı sistem düşünüyorum ne dersiniz işimi görür mü kaç yıl götürür bir de İtopya güvenilir mi?

Kendi konunu açsan daha iyi olurdu dostum ama alınabilir ama 8 GB ekran kartı ileriki yıllarda problem çıkartabilir GTA6 devrimi sonrası(2027'den sonra konuşuyorum) yetersiz kalacağına ya da çok daha iyilerinin çıkacağı sebebiyle ekran kartını önerilen sistemlerde görmen çok olası.
Sen 2 3 yıl götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı