PC nin sesini nasıl artırabilirim

Oldsardokar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba

Masaüstü PC topladım 2 ay önce donanımım o tarihlerdeki AMD işlemcili fiyat performans tavsiyenizin aynısı fakat PC den ancak vasat denebilecek seviyede ses alabiliyorum
Seinheiser HD 180 kulaklık kullanıyorum.

Ses seviyesini artırmak için ne yapmam gerektiği konusunda yardımınızı rica ediyorum.
Ses kartı mı almalıyım, daha iyi bir kulaklık alırsam sorum çözülür mü? (Bu iş için 150 TL dan fazla bir para ödemek istemiyorum)

Tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel bir ses alayım demiyorum. Ara sıra şarkı dinlemek istediğimde tatmin edici seviyede bir ses alabilmem için iyi bir ses kartına mı ihtiyacım var başka türlü bunu çözmek mümkün değil mi?

Dün gittim vatan a bu ses kartını alacaktım. sağolsun oradaki görevli arkadas bayaa ilgilendi. "bu ses kartı anakartın üzerindeki ses kartının nerede ise aynısı, bunu almakla sesi artıramazsın" dedi ben de vazgeçtim. Creative alpha oyuncu kulaklığı tavsiye etti bana. Anakartın üzerindeki ses kartında sorun olup olmadığını anlamamın bir yolu var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı