PC "No Signal" hatası

BotBerg

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. İki gün önce yeni bir bilgisayar aldım. İlk sorunsuz çalışıyordu. Sonra 2TB HDD aldım ve bilgisayara taktım. Fakat taktıktan sonra bilgisayar açılıyor fakat monitöre "no Signal" yansıtıyor. Ekran kartı vs. çalışmakta fakat bir tane fan çalışmıyor. USB girişlerine taktığım klavye, farede çalışmıyor. HDMI kablosu iyi bir şekilde bağlı. Tüm kablolarda bağlı. HDD'yi çıkarmama rağmen sorun devam ediyor. Bilen arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.

Bir arkadaşımın başına daha gelmişti bu olay. Ekran kartının güç girişinin düzgün takıldığından emin misiniz? Gevşemiş ve çıkmış olabilir.

Üstadım yeni HDD'nin içinde Windows bulmaya çalışıyor olabilir mi bilgisayarın?

Son düzenleme:
USB'lerin çalışmaması çok enteresan. Bu şartlar altında BIOS'a da giremeyiz. Girsek de bir şey değiştiremeyiz. Durumu yabancı forumlarda senin için arıyorum.

Yabancı forumlarda seninle 100% aynı problemi yaşayan insanlar bir çok şey denemişler. Kimisi RAM'leri tek tek deneyerek çözmüş. Kimisi ekran kartını söküp, monitörü anakarta bağlayarak çözmüş. Kesin çözüm olarak BIOS resetleme de karar kılınmış. Ancak USB üzerinde I/O cihazları çalışmadan nasıl BIOS'a girilebilmiş ve resetleme yapılmış hiç bir fikrim yok.

Sistem donanımların neler buraya paylaşır mısın? PSU'nun yeterli olmayabileceğinden şüpheleniyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…