Evet. Bayağı rezalet bir koltuk ama mutfak sandalyesinden iyidir deyip şu an arkamı hala yaslamaya devam ediyorumKoltuk Adore Mobilya'dan değil mi?
Bir keresinde sert oturmuştum ve yükseklik ayarlama mekanizması kırıldı
Evet. Bayağı rezalet bir koltuk ama mutfak sandalyesinden iyidir deyip şu an arkamı hala yaslamaya devam ediyorumKoltuk Adore Mobilya'dan değil mi?
Biraz sansürleyerek atın?Ben genel atsam alkolden püsürden sıkıntı çıkar. Kasa içi atsam olmaz mı?![]()
Miyop oldum sandım bir an, çok korktum.Biraz sansürleyerek atın?
Hocam konuyla alakasız ama neden isim değiştirip duruyorsunuz? İkide bir bu kim diyorum.Miyop oldum sandım bir an, çok korktum.![]()
Bir süre sonra bazı cemaatçiler benim daldığım konulardan kaçıyorlar. Zeka seviyeleri sağ olsun, böyle yaparak arada bir kendimi unutturuyorum, kim olduğumu yeniden fark edene kadar 3-4 ay kadar propaganda ve dezenformasyonlarına çomak sokuyorum.Hocam konuyla alakasız ama neden isim değiştirip duruyorsunuz? İkide bir bu kim diyorum.Sonra siz olduğunuzu hatırlıyorum.
Bir şey daha diyeceğim İnternet kafe yapsana burayı. Misafir çocuklarından iyi para koparırsın.![]()
Hocam bilgisayarcı yapmışsınız. Hayat size güzel.
Allah'ım delireceğim milletteki sistemlere bakıyorum kendi sistemime bakıyorum.![]()
Haklısınız hocam. Zaten iyi haber aldım.Hocam anladık yeter artık ama sizin kötü sisteminizin mesajlarını görmekten bıktım.
Bakıyorum da ekonomi bayağı kötü cidden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.