PC Oyun Oynarken Anlık Donuyor

266305

Kilopat
Merhabalar, bundan 1-2 hafta önce her şey normal rahat oyun oynuyordum. Dün PC anlık dondu, ben de ekran kartı sürücüsündendir deyip güncel olanı eskiye aldım, yine aynısı oldu. CS:GO'da anlık donuyor fakat gündüz 6 saat rahat oynadım ama akşam yarım saat de dondu, reset attım. Bundan önce de AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası alıyordum, bir kurtulamadım lanet sorundan. Bu sorunu kayıt eden bir defter falan yok mudur? Ağız tadı ile oyun oynayamıyorum, SSD'de sorun yok, RAM taraması ve HDD taraması da yaptım onlarda da sıkıntı yok sorun ne ekran kartı, zaten daha yeni. Güç kaynağı da yeterli ve değerler normal.

Bilgisayar donduktan sonra görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor mu? Ve anakartında sorun tespit eden ledlerden hangisi yanıyor?

aynısı bendede olmaya başladı ne yaptıysam çözemedim windows 10 da sorun var gibi yeni güncellemede

Boşuna uğraşmayın ekran kartınız arızalı değişmesi gerekiyor.

aynısı bendede olmaya başladı ne yaptıysam çözemedim windows 10 da sorun var gibi yeni güncellemede
Windows 7 benim
Bilgisayar donduktan sonra görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor mu? Ve anakartında sorun tespit eden ledlerden hangisi yanıyor?
Kasa çalışıyor görüntü donuyor
Keşke sisteminizi belirtseydiniz. Ne güzel testler var ancak hangi parçaları test ettiniz. Belki darboğaz var bilemeyiz. Sistem nedir?
Yazıyor hangi parçaları test ettiğim darboğaz felan yok sistem de o ne alaka ?
Keşke sisteminizi belirtseydiniz. Ne güzel testler var ancak hangi parçaları test ettiniz. Belki darboğaz var bilemeyiz. Sistem nedir?
-Sapphire R7 240 GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
-İ5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
-Kingston Hyperx HX318C10FW-8 8 GB 1866 MHZ DDR3 Fury Memory
-ASUS H170M-E Intel H170 Soket 1151 DDR3 1866MHz(OC) HDMI&DVI&VGA Anakart
Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı, pardon bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…