Abdurrahman Baylan Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 31 11 Kasım 2020 #1 Oyun oynuyordum, bir anda PC kapandı. Tekrar denedim açılmadı. Fişini çıkarıp taktım yine açılmadı. Ne olmuş olabileceğini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2020
Oyun oynuyordum, bir anda PC kapandı. Tekrar denedim açılmadı. Fişini çıkarıp taktım yine açılmadı. Ne olmuş olabileceğini bilen var mı?
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #11 Abdurrahman Baylan dedi: Bu durumda ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayar bilginiz ve aletleriniz varsa bileşenleri kontrol edebilirsiniz mesela kondansatörleri kontrol edebilirsiniz yoksa bilgisayarcıya gösterin derim Artı 0 Eksi
Abdurrahman Baylan dedi: Bu durumda ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayar bilginiz ve aletleriniz varsa bileşenleri kontrol edebilirsiniz mesela kondansatörleri kontrol edebilirsiniz yoksa bilgisayarcıya gösterin derim
utku0002 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 243 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #12 Abdurrahman Baylan dedi: Olmadı Maalesef yine olmadı. Hiç açılmadı ki fanlar dönsün. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun o zaman. Artı 0 Eksi
Abdurrahman Baylan dedi: Olmadı Maalesef yine olmadı. Hiç açılmadı ki fanlar dönsün. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun o zaman.