Alıcı PC parçaları

• Konuyu başlatan Tokka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 106
  • Görüntüleme 8.891

Tokka

Kilopat
  • 1155 i5 2400-3470 gibi - alındı.
  • HD5570-HD6570 tarzı ekran kartı.
  • 250W PSU.
  • 250GB HDD veya 120GB SSD alındı.
  • boş kasa - alındı.
  • 8 GB DDR3 RAM - alındı.

Önce ürün sonra ücret şeklinde satış yapabilecek site üzerinden veya anlaşmamıza bağlı kargo ile gönderirsiniz alır test eder ücretini öderim satmak isteyen Gmail mesaj yazsın. İlana gereksiz yere tartışma amaçlı mesaj yazmayın, cevap yazmayacağım. Gülücük koyarak bir şey elde edemezsiniz.

Ürün satmak isteyenler Gmail yazsın, üründe kutu fatura garanti vs varsa yazın.

Son düzenleme:
Hocam eğer konusu varsa o konuyu atar mısınız?

Ne alaka? Buna bakarsak kimseye güvenmeyelim, internetten alışveriş yapmayalım.

• 1155 i5.
  • HD5570-HD6570 tarzı ekrna kartı.
  • 250W PSU.
  • 250-350GB HDD.
  • boş kasa. - alındı.
  • 8 GB DDR3 RAM.

Önce ürün sonra ücret şeklinde satış yapabilecek olanlar mesaj yazsın. İlana gereksiz yere tartışma amaçlı mesaj yazmayın, cevap yazmayacağım. Gülücük koyarak bir şey elde edemezsiniz.

Ürün satmak isteyenler Gmail yazsın, üründe kutu fatura garanti vs varsa lütfen yazın.
Elimde ekran kartı işlemci ve RAM var fakat benim de şartım öncelikle ödeme sonra kargo şeklindedir. Eğer bu şekilde uygunsa yardımcı olabilirim.

Ne alaka? Buna bakarsak kimseye güvenmeyelim, internetten alışveriş yapmayalım.
İnternetten alışveriş tabi ki yapılacak ama bu iş karşılıklı güven ile yapılır, "ben sana güvenmiyorum baştan parçayı gönder" diyen insan eğer kendisi aynı şeyi yapamıyorsa ve bunun dışında bu insanın güvenilecek bir çok referansı, forumda yetkisi vs yoksa bu işte bir iş var demektir. Tanınan ve pek çok referansı olan önce ürün gönderebileceğim başka güvenilir kişiler var fakat konu sahibi onlardan değil.

Son düzenleme:
Elimde ekran kartı işlemci ve RAM var fakat benim de şartım öncelikle ödeme sonra kargo şeklindedir. Eğer bu şekilde uygunsa yardımcı olabilirim.

İnternetten alışveriş tabii ki yapılacak ama bu iş karşılıklı güven ile yapılır, "ben sana güvenmiyorum baştan parçayı gönder" diyen insan eğer kendisi aynı şeyi yapamıyorsa ve bunun dışında bu insanın güvenilecek birçok referansı, forumda yetkisi vs yoksa bu işte bir iş var demektir. Ben buradan mesela @ramazandeveli hocama önce ürün şeklinde gönderim yaptım. Kendisi zaten tanınan ve pek çok referansı olan bir insan. Aynı şekilde önce ürün gönderebileceğim başka kişiler de var güvenilir ve hiç arkasını aramayacağım.

Alışverişin nasıl olacağı yukarıda yazıyor ilanı oku seninle gereksiz yere tartışmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı