Alıcı PC parçaları

• Konuyu başlatan Tokka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 106
  • Görüntüleme 9.252
İlanıma saçma sapan mesaj yazmayın tartışma, polemik istemiyorum sadece ürün satmak isteyenler mesaj yazabilir.

Eğer elden alma şansınız varsa 2x4 Kingston HyperX 1333 bellekleri 200'e bırakırım (birisinin soğutucusu yok. Soğutuculu olan 120, diğeri 80. Garantileri yok.)
Aynı şekil 500 GB Seagate Green HDD bulunuyor 2 adet. Birisinin sağlığı %77, performansı %100. Şu ana kadar hiç hata almadım.
Diğerinin en son sağlığı %100 civarındaydı ancak uzun süre çalışmayınca ne olduysa okumamaya başladı. Tamiri ne kadar tutar bilmiyorum.
Çalışanı 45, çalışmayanı 15'den bırakabilirim.

Nerede ikamet ediyorsunuz?

Eğer elden alma şansınız varsa 2x4 Kingston HyperX 1333 bellekleri 200'e bırakırım (birisinin soğutucusu yok. Soğutuculu olan 120, diğeri 80. garantileri yok.)
Aynı şekil 500 GB Seagate Green HDD bulunuyor 2 adet. Birisinin sağlığı %77, performansı %100. şu ana kadar hiç hata almadım.
Diğerinin en son sağlığı %100 civarındaydı ancak uzun süre çalışmayınca ne olduysa okumamaya başladı. Tamiri ne kadar tutar bilmiyorum.
Çalışanı 45, çalışmayanı 15'den bırakabilirim.

Nerede ikamet ediyorsunuz?

Soğucu söküldü mü? HDD'ler işime yaramaz.

Fotoğraf ekler misiniz?
Evde olmadığım için fotoğrafı atamadım. Akşam müsait olursam atarım. Hiçbir sorun yok. Dediğim gibi ikamet ettiğiniz yeri belirtirseniz elden teslim edebilirim. Eğer elden teslim olmayacaksa boşuna anakart üzerinden çıkarıp fotoğrafını çekmekle uğraşmayayım.
Diğer türlü maalesef.

• 1155 i5 2400-3470 gibi.
  • HD5570-HD6570 tarzı ekran kartı.
  • 250W PSU.
  • 500GB HDD veya 120GB SSD.
  • boş kasa. - alındı.
  • 8 GB DDR3 RAM.

Önce ürün sonra ücret şeklinde satış yapabilecek site üzerinden veya anlaşmamıza bağlı kargo ile gönderirsiniz alır test eder ücretini öderim satmak isteyen Gmail mesaj yazsın. İlana gereksiz yere tartışma amaçlı mesaj yazmayın, cevap yazmayacağım. Gülücük koyarak bir şey elde edemezsiniz.

Ürün satmak isteyenler Gmail yazsın, üründe kutu fatura garanti vs varsa lütfen yazın.
HD 5770 ve 450w güç kaynağı. Kaç verirsiniz.? (Psu kasa ile vereceğim.)
Wild Lotus#9068 Discord adresim.

Dosya Ekleri

• ASUS_Radeon_HD_5770-top_view.jpg
    ASUS_Radeon_HD_5770-top_view.jpg
    234,8 KB · Görüntüleme: 72
  • everest-2633-200w-usb-ses-siyah-kasa__96448-1.jpg
    everest-2633-200w-usb-ses-siyah-kasa__96448-1.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 69
Evde olmadığım için fotoğrafı atamadım. Akşam müsait olursam atarım. Hiçbir sorun yok. Dediğim gibi ikamet ettiğiniz yeri belirtirseniz elden teslim edebilirim. Eğer elden teslim olmayacaksa boşuna anakart üzerinden çıkarıp fotoğrafını çekmekle uğraşmayayım.
Diğer türlü maalesef.

Hangi şehir?

Elimde sadece Ekran kartı kaldı hocam kasayı dün verdim.
İlgilenecek olursanız dönüş yaparsınız.
Fiyatım 500TL
İstanbuldayım isterseniz letgo'dan gönderebilirim.

Dosya Ekleri

• ASUS_Radeon_HD_5770-top_view.jpg
    ASUS_Radeon_HD_5770-top_view.jpg
    234,8 KB · Görüntüleme: 66

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı