PC Programlama Vize Sınavı

taylanyılmaz35

Hectopat
Daha fazla  
Sevgili Technopat Sosyal ailesi yardımınıza ihtiyacım var. 2 tane önemli vizem var. Haftaya birisi web editörü diğeri internet programcılığı2. Bununla ilgili elimde geçen yılın vize final soruları var. Klişedir bizim burda hocalar uğraşmaz. Geçen yılın soruları karıştırır sorarlar fakat nereye baktımsa cevaplarını bulamıyorum. Bana yardım edebilcek arkadaş var mı çok bilgim yok programlamayla. Sanırım web editörü dreamweaver int prog 2 de c# olması lütfen bilenler varsa bakıp geçmesin.
Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma ama insan sormadan edemiyor, eğer bilgin yoksa ne işin var o bölümde? Okulu bir şekilde bitirdin diyelim peki ya sonrası? Biraz kendin uğraş ve öğren herşeyde hazıra konmaya alıştık toplum olarak. Amacım seni rencide etmek değil sadece arkadaşça tavsiyem olarak gör. Saygılar.

Kusura bakma ama insan sormadan edemiyor, eğer bilgin yoksa ne işin var o bölümde? Okulu bir şekilde bitirdin diyelim peki ya sonrası? Biraz kendin uğraş ve öğren herşeyde hazıra konmaya alıştık toplum olarak. Amacım seni rencide etmek değil sadece arkadaşça tavsiyem olarak gör. Saygılar.
Şimdi hocam eyvallah eleştirin için ama benimde sana diyeceklerim var 1 sene bölüm kazanamamış 2. senesinde burayı yazmış artık gideyim bari demiş biri olarak;
1-Okulu bitirince bu işi yapmayacağım.
2-İnan programları indirdiğim cevaplayamıyorum.
3-Bir sürü iş alanı üniversite mezunu istiyor. (en az 2 yıllık bölüm farketmez.)
4-Dgs denen bir zımbırtı var 4 yıllığa tamamlamak için mezun gerekiyor bunu bölümleride bilgisayar değil sayısal üzerine.
5-Zaten 40 tane dersten 2 senede 38 tanesini vermişim 2 tane dersim kalmış bu saatte sonra bölümü bırakmak sana mantıklı geliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı