PC RDR 2 oynarken kapanıyor

syquee

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 Gb 3200 MHz
Ekran kartı
Rtx 3060
Anakart
AsRock B450M-HDV
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba, oyunu bugün oynamaya başladım bu sorun sadece RDR 2 de değil TLOU, Uncharted, Detroit gibi oyunlarda da oluyordu PC'yi eylül ayında güncelledim ekran kartı ve işlemci ve PSU aldım, 2 farklı PSU ile de denedim ama yine aynı, sorunu bilen var mı acaba?
Not: Valorant ya da başka oyunlarda böyle sorunlar yok hikayeli oyunlarda yaşıyorum bu sorunu.

@Enterprise_1071 @SamsunLee @MekatronikciAbi sıcaklıklar görseldeki gibi hocam şu an Afterburner kapalı bir tık daha fazla olabilir ama çok çok yüksek sıcaklıklar değil.
Afterburnerda nasıl bir ayar yapmıştınız? Sıcaklıklar harika. Ekran kartı kullanımı yüksek o da güzel. İşlemci ısınmamış çok ısınsa alt çekirdekleride isterdim.

Sıcaklık değerleri iyi. Oyun dosyalarını doğrulayın bir de.
Her oyunda oluyormuş hata

Afterburnerda nasıl bir ayar yapmıştınız? Sıcaklıklar harika. Ekran kartı kullanımı yüksek o da güzel. İşlemci ısınmamış çok ısınsa alt çekirdekleride isterdim.

Her oyunda oluyormuş hata
Psu marka model nedir?

Afterburner'da nasıl bir ayar yapmıştınız? Sıcaklıklar harika. Ekran kartı kullanımı yüksek o da güzel. İşlemci ısınmamış çok ısınsa alt çekirdekleride isterdim.

Her oyunda oluyormuş hata.

PSU marka model nedir?

Vallahi hocam bir ara birkaç ayarla oynadım ne yaptığımı bende bilmiyorum ama fanlar çok hızlı Afterburner açıkken o yüzden çok açık tutmuyorum. PSU ise FSP Hyper 80+ Bronze.

Ayarları sıfırlarım sıkıntı yok ama sorunuyla ilgili bir bilginiz, öneriniz veya tavsiyeniz var mı şu an yine kapandı çünkü.
Yani arkadaşın dediği gibi voltajla alakalı olabilir. Siz o msi ayarları yapmadan önce düzgün çalışıyormuydu? O ayarları sıfırlayın. Voltaj çekimini arttırmış olabilirsiniz ya da şu voltajda ani kapan falan demiş olabilirsiniz hatırlamıyorumda var bir ton şey.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı