Eyöz37
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 2x CORSAIR 16GB Vengeance LPX 5600MHz
- SSD veya HDD modeli
- Lexar 1TB NM710X PCIe Gen4 M.2 2280 SSD 5000/4500
- Ekran kartı
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce
- Anakart
- H610M H V2 DDR5
- İşlemci
- INTEL Core i7 12700KF
Merhaba, 5 ay önce İtopya'dan ModArt'ın kasasını aldım. Geldiğinde After Effects ve Premiere çok iyi çalışıyordu ancak 2. aya girmeden after ve Premiere adamakıllı performans vermemeye başladı, pre renderde standart videolar bile donuyor, envato üzerinden indirdiğim paketler Premiere'de donuyordu. Ki bu paketleri ofisteki 3060'lı 11400F'li PC'de gayet stabil çalıştırıyordum. Esas kıyas ise şu, ilk aldığım gün After'da aldığım bol efektli bir video renderini sadece 7 dakikada almıştım ama şu an aynı dosya ile render almaya çalıştığımda 40 dakika olarak gösteriyor ve çok yavaş ilk haline göre. Bu yüzden şu an evde iş yapamıyorum, format da attım ama işe yaramadı, Windows güncelledim Adobe'leri güncelledim ama yok. Bu sebepten çok rahatsız oldum. İtopya ile görüştüğümde de getirmeniz lazım dediler, götürsem problem yok deyip geri gönderirler eminim çünkü oyun performansında bir sıkıntı görmüyorum ve yaşamadım. PC'nin özelliklerinin SS'ini de buraya bırakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum yardıma ihtiyacım var, çok teşekkür ederim.
Aynı RAM'dan bir tane daha aldım 2 tane var yani 32 GB sistem.
Aynı RAM'dan bir tane daha aldım 2 tane var yani 32 GB sistem.