PC reset atıyor

Abdullah Çelik

Hectopat
Katılım
25 Kasım 2012
Mesajlar
74
Çözümler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar, daha önceden bluescreen alıyordum, Recep Baltaş hocam sayesinde çözmüştük. Yaklaşık 2 hafta sorunsuz bir şekilde idare ettim. Fakat geçenlerde Memory_management kodlu bluescreen aldım. Tahminim RAM'lerin voltage ayarlanması gerekiyor. Fakat nasıl yapıldığı konusunda bilgim yok. Eğer bilen bir arkadaş varsa veya sorun hakkında farklı bir görüşü olan lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkür ederim. Not: Bu arada artık bluescreen almadan PC reset atıyor.
 
Anakart MSI modelini bulamadım. RAM'ler 2+2 4 GB DDR2. İşlemci Core Duo 2.

Daha önceden sizin Memory_Management BSOD sorununuzu okumuştum. Orada da RAM voltajlarından bahsetmişsiniz. Fakat foruma baktım baya. RAM voltajını nasıl düşürceğimiz konusunda pek bir bilgi bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi stok kullanıyorsan ısınıp kendini kapatabilir, RAM'in bozuktur kendini kapatabilir, güç kaynağın yetersizdir kendini kapatabilir. Bir çok nedeni vardır.

Sen en iyisi bize güç kaynağının Watt değerini söyle. Ayrıca işlemcini stok mu kullanıyorsun? Termal macun sürülmüş mü? Sıcaklık değerlerini paylaşır mısın işlemcinin.
 
RAM sıcaklığı ideal, güç kaynağı 400 W Real, 380 Watt kullanıyor. Ekran kartı Ati HD 3850.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı