PC Reset Atmadan Açılmıyor

• Konuyu başlatan brnk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 4.742

brnk

Megapat
Yer
Fatsa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-AMD RYZEN 5800X3D
-ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi
-ASUS TUF GAMING 4070Ti OC
-ASUS TUF GAMING GT501
-ASUS ROG STRIX 1000G 1000W
-ARCTIC LIQUID FREEZER II 280 ARGB
-SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe
-GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Bilgisayarı açmak için Power tuşuna basıyorum PC açılıyor gibi ama ekrana görüntü gelmiyor, siyah ekran bazen no signal hatası ama ses geliyor Wndows'un bildirim sesi gibi, neyse reset tuşuna basıyorum sorunsuz açılıyor bu sefer. 2 gündür olmaya başladı, donanımsal sıkıntı olsa desem hiç açılmaz bilgisayar. Formatı da UEFI olarak Recep beyin linkten Win 10 indirip kurdum, 1-2 hafta oldu sorun yoktu. Yorumlarını bekliyorum, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce merak ettim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörden kaynaklı olabilir. Bendede aynı sorun vardı ama bendeki biraz bekleyince geri düzeliyor eğer olmazsa ( Nadiren oluyor ) Reset atıyorum.

Monitörden olduğunu düşünmüyorum Hocam.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Windows 10'a yükseltme ile geçmiştim. Sonra sıfırdan kurulum yapıp OEM key satın alıp onu girince düzelmişti sorunum.
Windows orijinal bende de yarın bi format denerim bakalım. Teşekkürler.

Monitörün kablosu da olabilir. Reset tuşuna basıyorum sorunsuz açılıyor demişsin. Açıldıktan sonra aniden ekranda görüntü gitmesi ve benzeri sorunlar var mı?
No signal hatasının işletim sistemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Monitör ayarlarında veya bağlantılarda bir problem olmuş muhtemelen.
Güvenli modda ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp son sürümü yükleyin.

Monitörün kablosu da olabilir. Reset tuşuna basıyorum sorunsuz açılıyor demişsin. Açıldıktan sonra aniden ekranda görüntü gitmesi ve benzeri sorunlar var mı?
No signal hatasının işletim sistemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Monitör ayarlarında veya bağlantılarda bir problem olmuş muhtemelen.
Güvenli modda ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp son sürümü yükleyin.
Yok açılınca hiç bir sorun yok sinyal yokta yazmıyor bazen, siyah ekran oluyor sadece. Bağlantılar sorunsuz kablo falan da sağlam hdmi. Yarın bi format atacağım sonra driver falan yüklerim daha temiz olur bakalım.

Ekran kartıda olabilir.

Kartta sorun yok gibi, oyunlarda falan hiç kapanma etme yok. Gtx 770 max 80 derece görüyor %99 gpu kullanımıyla, dediğim gibi resetten sonra açıyorum 0 sıkıntı.

Aynı sorun bir kaç gündür bendede var ya global bir virüs yada windows update vs gibi bir yerden hata oldu pc de formatladım vs ama hala geçmedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı