PC Riser ile görüntü vermiyor

2.si ile mining yapacağım için denemedim onu. Açıkçası bunun çıkışlarla da alakalı olmadığını düşünüyorum. Çünkü bazen geliyor görüntü. Sonra driver yükleme sesi gelince görüntü geri gidiyor.

Ekran kartının sıralamasını değiştiriyor olabilir.
BIOS'ta grafik seçeneklerinde harici ve dahili seçeneği var sen PCI-e slotuna iki tane kart taktığın için BIOS görüntüyü rastgele ya da dahili grafiğe yönlendiriyor olabilir.
Anakartında görüntü çıkışı var ise mining çiler genelde o çıkışı kullanır onu deneyin.

Ekran kartının sıralamasını değiştiriyor olabilir.
BIOS'ta grafik seçeneklerinde harici ve dahili seçeneği var sen PCI-e slotuna iki tane kart taktığın için BIOS görüntüyü rastgele ya da dahili grafiğe yönlendiriyor olabilir.
Anakartında görüntü çıkışı var ise mining çiler genelde o çıkışı kullanır onu deneyin.

Kişisel kartımı oyun için kullanacağım hocam. P55 bir anakart kullanıyorum. Kişisel kart klasik X16 kart yuvasında, diğeri riserda. Acaba BIOS'ta bir ayarı olabilir mi?

Kişisel kartımı oyun için kullanacağım hocam. P55 bir anakart kullanıyorum. Kişisel kart klasik X16 kart yuvasında, diğeri riserda. Acaba BIOS'ta bir ayarı olabilir mi?

Riser i taktığınız slotta X16 ise ya da ikinci kartı takınca X16 gibi çalışıyorsa ayar olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı